Winkel-
wagen ( 0 )
1-16 van 16 resultaten sorteren op producten per pagina
€ 57,99 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
€ 44,99 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
€ 39,99 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
€ 34,99 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
€ 37,99 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
€ 41,99 incl. btw,
excl. verzendkosten

set
€ 57,99 incl. btw,
excl. verzendkosten

paar
€ 99,00 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
€ 99,00 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
€ 99,99 € 109,00 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
€ 49,99 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
€ 74,99 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
€ 219,00 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
€ 79,99 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
€ 119,00 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
€ 79,00 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
1-16 van 16 resultaten sorteren op producten per pagina

De beste subwoofers vindt u hier

Luistert u altijd overal en nergens naar muziek? Maar heeft u de perfecte subwoofer nog niet gevonden? Dan bent u hier aan het goede adres. Zelfs voor de kritische luisteraar garanderen wij de beste geluidskwaliteit.

Wanneer u merkt dat het lage basgeluid niet meer is zoals die was, dan adviseren wij u een luidspreker te kopen. Een goed geluid wordt te allen tijde ondersteund door een diep basgeluid. Een basbox speelt hierbij de hoofdrol. Deze levert namelijk de essentiële ondersteuning bij de geluidsweergave en zorgt voor de nodige bas.

Dus denkt u dat er wat mist in het lage basgeluid, dan is een effectieve subwoofer het aangewezen middel. U kunt de basbox gebruiken door volume, cross-over frequentie en fase apart in te stellen. Zo wordt een fijn geluid aangepast aan de luisterruimte waar u zich in bevindt.

De beste speakers koopt u natuurlijk hier. Topmerken als JBL Harman, Sinus Live en Blaupunkt bieden wij u aan. Om de juiste keuze te maken uit ons assortiment, kunt u eenvoudig de prijs, kwaliteit en het merk selecteren. Desgewenst helpen wij u graag verder met de aankoop van een basbox.

Een vereiste van een prima werkende subwoofer is dat de geluidsdruk en -dynamiek een baschassis heeft met een doorsnede van minimaal 12 inch. Tevens is het belangrijk dat er wordt gekeken naar het uitgangsvermogen van de ingebouwde eindtrap. Een luidspreker moet immers voldoende vermogen hebben. Bovendien dient de behuizing zo stabiel mogelijk te zijn. De gouden regel hierbij is des te meer het vermogen, hoe groter.

Er zijn verschillende varianten basboxen. Enkele varianten die wij verkopen zijn bijvoorbeeld direct stralers/frontfire-subwoofers of de naar beneden gerichte/downfire-subwoofers. Daarnaast bieden we ook direct straler-subwoofers/frontfire-subwoofers en free-air subwoofers aan. Maar wat houden deze diverse soorten precies in?

De direct straler wordt gekenmerkt door het membraan aan de voorzijde van de speakers. Dit membraan zorgt ervoor dat de geluidsdruk onmiddellijk aan de lucht in de ruimte wordt aangeleverd. De frontfire-subwoofers zijn net een tikje anders. Bij deze basboxen bevinden zich meestal verscheidene chassis boven elkaar zodat er een gelijkmatige geluidsverdeling plaatsvindt.

Free-air subwoofers worden slechts gebruikt voor auto-hifi. Wanneer er in de auto gebrek aan ruimte is, plaatsen we deze in bijvoorbeeld het reservewiel of de kofferruimte. Zo is er altijd een oplossing voor het vinden van een soortgelijke resonantiekast.

De meest populaire luidspreker is de downfire-subwoofer. Deze variant heeft een subwoofer behuizingen of een zogeheten dichte behuizing. Een beter pulsgedrag vindt u meestal bij de dichte behuizing. De basreflexbox heeft echter een hoger geluidsvolume.

Voor een goede prijs-kwaliteitverhouding kunt u altijd terecht in onze webshop. Daarnaast staat bij ons het gebruiksgemak hoog in het vaandel. We hopen u tegemoet te komen in uw verwachtingen.

Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op.
Wist u trouwens dat Conrad alle bestellingen boven de € 20,- (m.u.v. vooruitbetaling en betaling via factuur) gratis bij u thuis komt bezorgen? Duizenden tevreden klanten gingen u voor, kijk naar onze service en reviews.

Abonneer u ook meteen op onze gratis, informatieve nieuwsbrief Meld u hier aan!

En wat als u per ongeluk een verkeerd artikel besteld hebt? Dan stuurt u dit gewoon binnen 30 dagen terug! Eenvoudige service: dat is Conrad.be. Boordevol ideeën!
 
Zichttermijn   |   Algemene voorwaarden   |   BeCommerce   |   Cookies   |   Privacy   |   Over Conrad

* Gratis verzending vanaf € 20,- (m.u.v. vooruitbetaling en betaling via factuur).Colofon   |   Zichttermijn   |   Herroepingsrecht   |   Algemene voorwaarden   |   Cookies   |   Contact   |   Over Conrad   |   Privacy   |   Zoeken A – Z   |   Merken A – Z   |   Affiliateprogramma   |   Service