Winkel-
wagen ( 0 )
1-6 van 6 resultaten sorteren op producten per pagina
€ 1.035,00 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
€ 699,00 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
€ 952,00 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
€ 1.099,00 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
Bestnr.: 1521883 - 89
Leverbaar in ca. 13 - 14 dagen
meer details  
€ 1.149,00 € 1.299,00 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
Bestnr.: 1423011 - 89
Leverbaar in ca. 12 - 13 dagen
meer details  
€ 1.599,00 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
1-6 van 6 resultaten sorteren op producten per pagina

Robotmaaier

Grasmaaien is voor veel mensen een saaie en vaak vermoeiende bezigheid. Bent u het zat om dit klusje altijd zelf te moeten afhandelen? Zelfs wanneer men gebruik maakt van een door elektriciteit of benzine aangedreven grasmaaier, is het door de extra handelingen zoals het aansluiten, bijvullen en opbergen van de grasmaaier nog steeds een vervelende klus. Gelukkig bestaan er grasmaairobots die deze vervelende klus graag van u willen overnemen, zodat u uw kostbare vrije tijd aan iets beters kan besteden. Deze robots zijn geen speelgoed, maar speciaal ontwikkelde en zelfstandig werkende stukken apparatuur, een nuttig stuk tuingereedschap dus.

Na het plaatsen van een perimeter-draad zorgt uw robotmaaier ervoor dat uw gazon altijd perfect onderhouden is zonder dat u daar zelf enige moeite voor hoeft te doen. Robotmaaiers maaien zelfstandig, omzeilen obstakels en keren zelfstandig terug naar hun laadstation wanneer hun accu bijna leeg is om vervolgens na het laden automatisch verder te gaan met hun werk. Extra toevoegingen zoals geavanceerdere programmeermogelijkheden of extra sensoren zijn afhankelijk van het merk en type robotmaaier dat u aanschaft. Vele van deze robots zijn uitgerust met een "mulch" systeem wat het gemaaide gras niet alleen maait maar ook versnippert zodat deze als voeding voor de bodem kan dienen.

Robomow
Een van de vele merken die robotmaaiers produceren is Robomow, die een drietal verschillende robotmaaiers produceert met verschillende functies en snijbreedtes, deze zijn de Robomow City 110, City 120 en RM200 Groen modellen. De Robomow modellen worden geleverd met onder andere een laadstation, dvd-handleiding, 20 cm messen, accu's en begrenzingsdraad voor de rand van uw grasveld. Door het gebruik van een handige bediening en automatische programma's stellen de Robomow maaiers zelf hun weekprogramma in aan de hand van de door u geselecteerde grashoogte. Een speciale kantmodus zorgt er tevens voor dat ook de zijkanten van uw gras netjes gemaaid worden.

Gardena
Gardena beschikt over een drietal verschillende robotmaaiers, waar zoals bij de Robomow robots, de maaihoogte zowel als het maaiprogramma eenvoudig door u kan worden ingesteld. Gardena biedt drie verschillende modellen robots waarbij het bereik en maaioppervlak met elk model vergroot wordt. Het programma van de Gardena robotmaaier geeft u tevens de mogelijkheid om de weekdagen en tijden te selecteren waarop de robot mag maaien. Hierbij maakt het niet uit of het gras nat of droog is. De Gardena robots zijn tevens uitgerust met een antidiefstal-functie in de vorm van een pincode en alarmfunctie.

Bosch
Bosch beschikt over de Indego grasmaairobot welke, zoals andere robotmaaiers, zelfstandig werkt binnen het vastgestelde gebied volgens een door u in te stellen programma. Met behulp van het overzichtelijke bedieningspaneel kunt u tot vijf verschillende programma's en 10 verschillende maaihoogtes instellen. Door middel van een geluidssignaal en beveiligingscode is de Indego robotmaaier beschermd tegen mogelijke diefstal.
Wist u trouwens dat Conrad alle bestellingen boven de € 20,- (m.u.v. vooruitbetaling en betaling via factuur) gratis bij u thuis komt bezorgen? Duizenden tevreden klanten gingen u voor, kijk naar onze service en reviews.

Abonneer u ook meteen op onze gratis, informatieve nieuwsbrief Meld u hier aan!

En wat als u per ongeluk een verkeerd artikel besteld hebt? Dan stuurt u dit gewoon binnen 30 dagen terug! Eenvoudige service: dat is Conrad.be. Boordevol ideeën!
 
Zichttermijn   |   Algemene voorwaarden   |   BeCommerce   |   Cookies   |   Privacy   |   Over Conrad

* Gratis verzending vanaf € 20,- (m.u.v. vooruitbetaling en betaling via factuur).Colofon   |   Zichttermijn   |   Herroepingsrecht   |   Algemene voorwaarden   |   Cookies   |   Contact   |   Over Conrad   |   Privacy   |   Zoeken A – Z   |   Merken A – Z   |   Affiliateprogramma   |   Service