WAGO

Bosch, goed gereedschap is het halve werk

Kiezen voor Bosch is kiezen voor power, precisie en flexibiliteit bij elke denkbare klus in en om het huis. Het assortiment van dit merk staat bol van slimme producten en handige oplossingen voor elke doe-het-zelver. Elk gereedschap laat zich eenvoudig bedienen, voor zowel het lichte als het zware werk.

 

Kwaliteit gegarandeerd met Bosch professional

Het Duitse merk Bosch staat bekend om duurzaam, kwalitatief hoogstaand en robuust gereedschap, waarmee zowel vakmannen als doe-het-zelvers de klus met plezier gedaan krijgen. Het is namelijk wel zo prettig om te werken met innovatief gereedschap wat lekker in de hand ligt, technisch helemaal klopt en waarmee je het werk sneller gedaan krijgt.

Bekijk alles van BOSCH

Bosch professional
 

Bosch elektrisch gereedschap

Elektrisch gereedschap

Tools voor professionals

Ervaar hoe prettig het werken is met het innovatieve, elektrische gereedschap van Bosch. De kwaliteit en de eenvoudige bediening zorgen ervoor dat elke klus met succes en plezier wordt volbracht. Voor bijbehorende accessoires bent u bij Conrad natuurlijk ook aan het juiste adres. Bestel direct uw toebehoren voor het elektrisch gereedschap mee, zodat u zeker weet dat u voldoende in huis heeft om ongehinderd en probleemloos elke klus te klaren.

Bekijk al het elektrische gereedschap van Bosch

 

Handgereedschap van Bosch

Handgereedschap

Handgereedschap

Goed handgereedschap mag natuurlijk niet in de gereedschapskoffer ontbreken. Dit gereedschap laat u niet in de steek en is de ideale hulp bij elke klus of het nu gaat om het grote werk of het kleine knutselwerk. Bij Conrad vindt u het perfecte handgereedschap, waaronder:

Bekijk alle handgereedschap van Bosch

Bosch Home and Garden

tuingereedschap

Tuingereedschap

Met ons tuingereedschap bereikt u snel en probleemloos de beste resultaten. Over elk tuingereedschap is nagedacht om het werk in de tuin zinvoller en efficiënter te volbrengen. De nieuwe gereedschappen zorgen voor kracht en toch blijft de bediening ervan eenvoudig en licht. Maak direct een keuze uit ons assortiment tuingereedschap:

Bekijk al het tuingereedschap van Bosch