Winkel-
wagen ( 0 )
Home > Klantenservice >

Bestellen

Inhoud

Bestelling plaatsen

Veilig bestellen

U moet met een veilig gevoel kunnen bestellen bij ons. We gaan dan ook zeer zorgvuldig met uw gegevens om. Deze worden zonder uitzondering allemaal versleuteld verzonden.
De SSL-codering beveiligt uw gegevens in zeer hoge mate tegen onbevoegd gebruik. We geven ze ook absoluut niet aan derden.

De beveiliging op onze website voldoet aan de hoogste eisen. Maar we zorgen er ook voor dat uw bestelling en de nazorg in goede handen is. Dat is ook veiligheid. Zo heeft u op elk product een zichttermijn van 30 dagen.
In deze periode kunt u het product uitproberen, als het niet wat blijkt te zijn kunt u het zonder kosten retourneren.

Daarnaast staat onze technische helpdesk voor u klaar mocht u advies of informatie nodig hebben, voor of nadat u uw aankoop hebt gedaan. Ook ons Customer Contact Center informeert u op een professionele en duidelijke wijze over de gang van zaken omtrent uw bestelling.


Verzendkosten

Verzendkosten standaard-verzending

Plaatst u een bestelling met een minimale orderwaardevan € 20,- (incl. BTW) en kiest u voor de betaalmethode Sofort, Online betalen, Credit-/Debitcard of MisterCash/Bancontact? Dan nemen wij de verzendkosten van € 4,95 voor onze rekening en wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd.

Verzendkosten express-service

Kiest u voor Express-service dan betaalt u €19,95 verzendkosten.

Overzicht verzendkosten particulier:

Betaalmethode Bestelbedrag incl. btw Standaard verzendkosten Toeslag Express service
Sofortbanking Tot € 20,- € 4,95 € 19,95
Sofortbanking Vanaf € 20,- € 0,00 € 19,95
Online betalen Tot € 20,- € 4,95 € 19,95
Online betalen Vanaf € 20,- € 0,00 € 19,95
Credit/-debitcard Tot € 20,- € 4,95 € 19,95
Credit/-debitcard Vanaf € 20,- € 0,00 € 19,95
Mister Cash/Bancontact Tot € 20,- € 4,95 € 19,95
Mister Cash/Bancontact Vanaf € 20,- € 0,00 € 19,95
Vooruitbetaling Willekeurig € 4,95 € 19,95

Overzicht verzendkosten zakelijk:

Betaalmethode Bestelbedrag excl. btw Standaard verzendkosten Toeslag Express service
Sofortbanking Tot € 16,53 € 4,09 € 16,49
Sofortbanking Vanaf € 16,53 € 0,00 € 16,49
Online betalen Tot € 16,53 € 4,09 € 16,49
Online betalen Vanaf € 16,53 € 0,00 € 16,49
Credit/-debitcard Tot € 16,53 € 4,09 € 16,49
Credit/-debitcard Vanaf € 16,53 € 0,00 € 16,49
Mister Cash/Bancontact Tot € 16,53 € 4,09 € 16,49
Mister Cash/Bancontact Vanaf € 16,53 € 0,00 € 16,49
Vooruitbetaling Willekeurig € 4,09 € 16,49

Wilt u weten of sofortbanking met uw bankrekening mogelijk is, kijk dan hier.
Klik
hier voor uitleg over het verschil tussen sofortbanking en internetbankieren.


Problemen met registreren

Erg vervelend als het plaatsen van een bestelling niet naar wens verloopt. Wanneer uw emailadres bijvoorbeeld niet herkend wordt of dat er problemen zijn met uw postcode en huisnummer. Misschien kunt u zelfs helemaal niet inloggen in uw account. Meestal betreft het een kleinigheid wat verholpen moet worden, maar dan moeten wij daar wel van op de hoogte zijn.

Mocht u onverhoopt tegen een probleem aanlopen dan vernemen wij het graag van u. Om het één en ander te bespoedigen mag u ook direct uw bestelling doorgeven. Wij helpen u graag, maar ook graag in één keer goed.

Waardebon verzilveren

Uw Conrad waardebon kunt u heel eenvoudig en gemakkelijk in de winkelwagen toevoegen, door uw waardebonnummer (6 cijferig met 2 voudige herkenning) in de al aanwezige regel in te vullen en op "toevoegen" te klikken. Per bestelling kan er maar een waardebon verzilverd worden. Een eventuele korting zal dan in het eindbedrag van uw bestelling verrekend worden. Denkt u alstublieft aan het minimum bestelbedrag (exclusief verzendkosten) dat bij de kortingscode geldt.

Problemen met het plaatsen van een bestelling

Heeft u problemen met het plaatsen van uw bestelling? Dan helpen wij u graag!

Vriendelijk verzoeken wij u dan uw bestelling door middel door te geven, wij zorgen er dan voor dat deze zo spoedig mogelijk verwerkt zal worden. Tevens verzoeken wij u de door u gewenste betaalwijze te vermelden.

Zodra de bestelling door ons verwerkt is, ontvangt u hier een bevestigingsmail van. Heeft u gekozen voor de betaalmethode "creditcard' of 'online banking" dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin de link voor de online betaling.


Bestelling annuleren/wijzigen

Conrad Electronic biedt 100% Zekerheid

Als u nog geld van ons krijgt dan mag u er vanuit gaan dat we dit zo snel mogelijk op uw rekening terugstorten. Dat kan bijvoorbeeld na een retourzending of wanneer uw bestelling, of een deel ervan, geannuleerd is.
Maar soms ontsnapt er een terugbetaling aan onze aandacht. Mocht dat het geval zijn laat het ons dan zo snel mogelijk weten via onderstaande "stel een vraag" button, zodat we zo snel mogelijk actie kunnen ondernemen.


Voorraad indicatie

Tijdens uw bestelling wordt de voorraad direct getoond.

Betekenis van de voorraadindicatie:
Leverbaar: Het artikel is voorradig en wordt met 1 tot 2 werkdagen geleverd.
Leverbaar in ca.: Het artikel is tijdelijk niet voorradig, de verwachte levertijd staat aangegeven.
Uitverkocht: Het artikel is uitverkocht en zal niet meer terugkeren in ons assortiment.

Is een artikel uitverkocht of wilt u advies over een soortgelijk product? Neem dan contact met ons op om uw vraag aan ons door te geven.


Foutmelding website

Erg vervelend als het plaatsen van een bestelling niet naar wens verloopt. Wanneer uw emailadres niet herkend wordt of dat er problemen zijn met uw postcode en huisnummer. Misschien kunt u zelfs helemaal niet inloggen in uw account. Meestal betreft het een kleinigheid wat verholpen moet worden, maar dan moeten wij daar wel van op de hoogte zijn.

Mocht u onverhoopt tegen een probleem aanlopen dan vernemen wij dat graag van u. Om het één en ander te bespoedigen mag u ook direct uw bestelling doorgeven. Wij helpen u graag, maar ook graag in één keer goed.


Verwijderingsbijdrage

Als gevolg van het Besluit verwijdering wit- en bruingoed zijn fabrikanten en importeurs sinds 1999 verantwoordelijk voor een milieuvriendelijke verwerking van uw afgedankte wit- en bruingoed artikelen.
Om deze verwerking te bekostigen wordt er een 'verwijderingsbijdrage' in rekening gebracht bij aanschaf van deze apparatuur. De verwijderingsbijdrage staat op de factuur vermeld. Bij producten die onder deze regeling vallen ziet u onderstaand logo staan.


In de onderstaande tabel kunt u zien in welke categorie het artikel valt en wat de hoogte van de verwijderingsbijdrage is.

Categorie: Verwijderingsbijdrage (incl. btw): Product voorbeelden:
Witgoed € 17,- Koelkast, Luchtontvochtiger, airconditioner
TV € 8,- Televisietoestel, TV-videocombinatie
Beeld- en geluidsapparatuur € 3,- DVD-speler

De verwijderingsbijdrage op klein witgoed (bijv. koffiezetapparaten) is per 1 januari 2011 komen te vervallen.

Voor vragen omtrent het Besluit verwijdering wit- en bruingoed en de verwijderingsbijdrage kunt u terecht bij de helpdesk van de Stichting NVMP, de uitvoerende organisatie. De NVMP-helpdesk is gratis telefonisch bereikbaar op 0800 - 02 42 002 (zie ook www.nvmp.nl). De indeling van apparatuur en de hoogte van de verwijderingsbijdrage zijn onder voorbehoud.


 
Zichttermijn   |   Algemene voorwaarden   |   BeCommerce   |   Cookies   |   Privacy   |   Over Conrad

* Gratis verzending vanaf € 20,- (m.u.v. vooruitbetaling en betaling via factuur).Colofon   |   Zichttermijn   |   Herroepingsrecht   |   Algemene voorwaarden   |   Cookies   |   Contact   |   Over Conrad   |   Privacy   |   Zoeken A – Z   |   Merken A – Z   |   Affiliateprogramma   |   Service