Winkel-
wagen ( 0 )
1-11 van 11 resultaten sorteren op producten per pagina
€ 14,99 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
€ 17,99 € 18,99 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
€ 88,99 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
Bestnr.: 1283249 - 89
(1)
Leverbaar in ca. 13 - 14 dagen
meer details  
€ 21,99 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
€ 117,99 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
€ 21,99 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
Bestnr.: 1462022 - 89
Op voorraad
meer details  
€ 22,99 € 31,99 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
€ 60,99 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
€ 129,99 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
€ 60,99 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
€ 27,99 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
1-11 van 11 resultaten sorteren op producten per pagina

De beste koffiemolens vindt u hier

Bent u een ware koffieliefhebber en op zoek naar een speciale, maar betaalbare koffiemolen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij verkopen diverse soorten koffiemolens in uiteenlopende prijsklassen. Onze molens garanderen u een authentieke espresso waar u altijd al over heeft gedroomd!

Waarom een koffiemolen?
Koffiebonen zijn erg bijzonder, ze bevatten namelijk belangrijke oliën die een grote rol spelen in de smaak van koffie. Wanneer zo'n koffieboon wordt geroosterd, ontsnappen de oliën naar de oppervlakte. Na een maand hebben de bonen zowat al hun oorspronkelijke smaak verloren. Dit proces wordt ook nog eens versneld wanneer de koffiebonen reeds zijn gemalen en langer blijven liggen. Dus vergeet dat gemalen spul en ga voor de echte smaak met onze pure koffiemolens!

Onze koffiemolens zijn de beste
Als specialist in koffiemolens weten wij als geen ander hoe een echt kopje koffie moet smaken. Wij zijn ervan overtuigd dat vers gebrande bonen een wereld van verschil maken. De meeste Nederlanders weten dit echter niet. Ze zijn gewend om oude koffie te drinken. En daarmee bedoelen we gemalen koffie uit de supermarkt. Deze zakken met ''vers''gemalen koffie zijn niet vers, omdat de meeste smaak reeds verloren is gegaan.

Dus bent u er klaar voor om uw smaak te heroverwegen? Dan kunt u door middel van onze koffiemolens de echte smaak van koffie ontdekken. Dit keer gaat het niet met de hand, maar met onze speciaal ontworpen koffiemolens die van elektriciteit zijn voorzien. Zodoende hoeft u niet te vrezen voor een nieuwe tijdrovende activiteit. Bovendien is het een stuk eenvoudiger om lekkere koffie te zetten.

Ons assortiment
Aangezien wij een divers assortiment koffiemolens bezitten, hebben wij voor u de beste op een rijtje gezet. Een aantal merken die wij verkopen zijn Bosch, Delonghi, Tristar, Krups, Moulinex en Severin. U kunt eenvoudig een selectie maken door te klikken op de prijs, capaciteit, merk en het materiaal.

Het perfecte kopje koffie begint bij het malen van de koffie. Maar dit moet natuurlijk wel op de juiste manier! Belangrijk hierbij is dat het maalgoed niet wordt verwarmd, want dan is de kans op verdamping groot. Daarom hebben wij voor u de beste molens geselecteerd waarbij we hebben gelet op koffiemolens met een dubbel tandwielenset. Deze zorgen voor de nodige vertraging waardoor de koffie zijn smaak niet verliest. Bovendien heeft u de mogelijkheid de koffie tijdens het malen simpel aan te passen door te draaien aan de bonencontainer. Hierbij kunt u kiezen tussen de status ''grof'' en ''fijn''.

Nog enkele tips voor een aankoop:
1: Voor beoogd gebruik let op de instelbaarheid van de maalgraad
2: De degelijkheid van een molen is erg belangrijk
3: Voor molens in de horeca is de doseerunit geschikt
4: Denk na over welke wijze van koffieopvang het best bij u past

Tot slot komt versgemalen koffie beter tot zijn recht!
Heeft u nog meer vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Wist u trouwens dat Conrad alle bestellingen boven de € 20,- (m.u.v. vooruitbetaling en betaling via factuur) gratis bij u thuis komt bezorgen? Duizenden tevreden klanten gingen u voor, kijk naar onze service en reviews.

Abonneer u ook meteen op onze gratis, informatieve nieuwsbrief Meld u hier aan!

En wat als u per ongeluk een verkeerd artikel besteld hebt? Dan stuurt u dit gewoon binnen 30 dagen terug! Eenvoudige service: dat is Conrad.be. Boordevol ideeën!
 
Zichttermijn   |   Algemene voorwaarden   |   BeCommerce   |   Cookies   |   Privacy   |   Over Conrad

* Gratis verzending vanaf € 20,- (m.u.v. vooruitbetaling en betaling via factuur).Colofon   |   Zichttermijn   |   Herroepingsrecht   |   Algemene voorwaarden   |   Cookies   |   Contact   |   Over Conrad   |   Privacy   |   Zoeken A – Z   |   Merken A – Z   |   Affiliateprogramma   |   Service