Winkel-
wagen ( 0 )
1-9 van 9 resultaten sorteren op producten per pagina
€ 75,99 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
Bestnr.: 1317011 - 89
(1)
Leverbaar in ca. 12 - 13 dagen
meer details  
€ 206,99 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
Bestnr.: 1317242 - 89
(1)
Leverbaar in ca. 4 - 5 dagen
meer details  
€ 281,99 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
€ 62,99 € 82,99 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
Bestnr.: 1361152 - 89
Leverbaar in ca. 7 - 9 dagen
meer details  
€ 103,99 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
Bestnr.: 815264 - 89
Leverbaar in ca. 2 weken
meer details  
€ 172,99 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
€ 31,99 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
€ 109,99 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
€ 31,99 incl. btw,
excl. verzendkosten

stuk
1-9 van 9 resultaten sorteren op producten per pagina

Voor iedereen de juiste stoomreiniger

Eigenlijk is in elk huishouden een stoomreiniger wel een uitkomst. Handig, grondig en zonder gebruik van schoonmaakmiddelen maakt dit apparaat namelijk gemakkelijk veel dingen schoon. Hierbij kunt u denken aan: (gladde) vloeren, ramen, gordijnen, badkamers, kussens etc.

Zonder al te veel inspanning van de gebruiker, immers door de hoge druk en de reinigende stoom is (vrijwel) geen klus te groot of te zwaar. Het is namelijk de stoom die het werk voor u doet. Hierbij wel even een waarschuwing, door de hete stoom moet u wel enige voorzichtigheid in acht nemen. Als de stoom de blote huid raakt kan dit brandwonden tot gevolg hebben. Zelfs als een (dunne) laag kleding de huid beschermt kan dit het geval zijn. Oppassen dus!

Waarom is de stoomreiniger eigenlijk een uitstekend apparaat om mee schoon te maken? Zoals de naam al zegt gebruikt de stoomreiniger geen schoonmaakmiddelen, dus ook geen chemicaliën. Alles wordt grondig gereinigd door stoom. Door de temperatuur worden bacteriën gedood waardoor het oppervlak hygiënisch schoon wordt. Andere voordelen van schoonmaken met stoom is dat geuren verdwijnen en er geen resten van schoonmaakmiddelen achterblijven. Waardoor bijvoorbeeld ramen langer schoon blijven. Het levert dus ook tijdbesparing op.

Voor iedereen is er wel een stoomreiniger te koop. Ze zijn er namelijk in vele modellen en merken. Bent u kleinbehuisd, dan kunt u denken aan een handzaam formaat, de grootte van een kruimelzuiger, voor de kleinere klussen. Als u plaats heeft voor een wat grotere reiniger is het misschien handiger om aan een maatje meer te denken. Het hoeft niet meteen veel groter, er zijn stoomreinigers die gemakkelijk staande in een kast opgeborgen kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een stoommop maar voor wie echt wil uitpakken kunt u een reiniger nemen die qua grootte niet voor een stofzuiger onderdoet.

Andere zaken waar u op kunt letten als u van plan bent een stoomreiniger aan te schaffen, zijn het vermogen van de reiniger, de grootte van het waterreservoir en hoe lang het duurt dat het apparaat op stoom en klaar voor gebruik is. Een groter reservoir betekent dat u langer kunt werken voor de stoom op is, wat voor de grotere klussen belangrijk kan zijn. Het betekent ook dat het langer duurt voordat u kunt gaan stomen. Het is dus zaak om, voor u tot aanschaf overgaat, te beslissen waar u de stoomreiniger voor wilt gebruiken. Ook kunt u zich beter eerst oriënteren op de accessoires die al dan niet meegeleverd worden. Soms moet u ze er apart bijbestellen maar het kan ook dat de accessoires die u nodig heeft al bij de reiniger inbegrepen zijn.

Zoals gezegd, zijn er stoomreinigers in meerdere modellen en merken en worden ze geleverd door verschillende producenten. Als voorbeeld noemen we Dirt Devil en RTC, maar er zijn nog andere merken te verkrijgen.
Wist u trouwens dat Conrad alle bestellingen boven de € 20,- (m.u.v. vooruitbetaling en betaling via factuur) gratis bij u thuis komt bezorgen? Duizenden tevreden klanten gingen u voor, kijk naar onze service en reviews.

Abonneer u ook meteen op onze gratis, informatieve nieuwsbrief Meld u hier aan!

En wat als u per ongeluk een verkeerd artikel besteld hebt? Dan stuurt u dit gewoon binnen 30 dagen terug! Eenvoudige service: dat is Conrad.be. Boordevol ideeën!
 
Zichttermijn   |   Algemene voorwaarden   |   BeCommerce   |   Cookies   |   Privacy   |   Over Conrad

* Gratis verzending vanaf € 20,- (m.u.v. vooruitbetaling en betaling via factuur).Colofon   |   Zichttermijn   |   Herroepingsrecht   |   Algemene voorwaarden   |   Cookies   |   Contact   |   Over Conrad   |   Privacy   |   Zoeken A – Z   |   Merken A – Z   |   Affiliateprogramma   |   Service