binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/brandpages/cisco-1280x200-px-2018jpg/cisco-1280x200-px-2018jpg/hippogallery:original

Bestsellers

De bestsellers van Cisco: routers, switches en VoiP telefonie. Maar er is veel meer...
Bekijk alle producten van Cisco >>

Cisco: specialist in netwerken en IT

Het Amerikaanse telecommunicatiebedrijf Cisco Systems Inc. is één van de wereldmarktleiders op het gebied van IT en netwerken. Cisco biedt oplossingen voor bijna alle gebieden van netwerkgebruik: routers, switches, WLAN, Unified Communication, VoIP, Contact Center, TelePresence, netwerkbeheer en beveiliging. 

Cisco staat voor de uitdagingen van digitale transformatie met een focus op netwerken van mensen, machines en apparaten. Cisco-oplossingen openen de deur naar de digitale wereld, waardoor nieuwe kansen, efficiëntere processen, meer innovatie en het creëren van nieuwe klant- en gebruikerservaringen mogelijk worden. De digitale architectuur van Cisco combineert connectiviteit, beveiliging, automatisering en analyse. Conrad breidt het assortiment uit met meer dan 300 artikelen van Cisco.

Bekijk alles van Cisco >>

 

Netwerk switches

Vind de juiste switch voor uw netwerk. Cisco-switches zijn voorzien van geïntegreerde beveiliging om bedreigingen efficiënt en grondig aan te pakken. Vereenvoudig het beheer van uw veranderende vereisten op het gebied van mobiliteit, het Internet of Things (IoT), het datacenter en de cloud met de switches van Cisco.

Bekijk de netwerk switches van Cisco >>

Routers

Cisco biedt routers die aansluiten op al uw zakelijke prioriteiten en netwerkplannen. Kies mogelijkheden zoals een firewall, een virtueel particulier netwerk (VPN) en een IP-telefoonnetwerk. Overweeg bedrade of draadloze toegang, enkel of dubbel WAN. En het aantal werknemers dat de router gebruikt, bepaalt het niveau van beveiliging en doorvoer. Ook niet onbelangrijk dus!

Bekijk de routers van Cisco >>

 

VoIP Telefonie

De huidige bedrijfsomgeving omvat verschillende communicatiestijlen en werkruimten voor medewerkers. Het Cisco IP-telefoonportfolio bevat gebruiksvriendelijke IP-telefoons met alle functies om aan de behoeften van uw hele organisatie te voldoen.

Bekijk de VoIP systeemtelefoons van Cisco >>