Digitalisering in de productie met Conrad Connect

Verhoog uw concurrentievermogen door efficiënte productie met Conrad Connect

Een efficiënte inzet van machines, medewerkers en materiaal is cruciaal voor de productie. Aan de hand van het toepassingsvoorbeeld met Bornemann Gewindetechnik laten we u zien hoe u uw productie- en bedrijfsprocessen met Conrad Connect kunt optimaliseren door volledige transparantie en geautomatiseerde informatiepaden. Verbeter bijvoorbeeld de planningsnauwkeurigheid, verkort uw reactietijd in het geval van een storing en profiteer van geautomatiseerde logistiek voor een betere productiviteit.

Betrouwbare IoT-oplossingen voor uw bedrijf van Conrad Connect

Controle van machine-efficiëntie bij Bornemann Gewindetechnik ("Bornemann Thread Technology")

Bornemann Gewindetechnik (Bornemann Thread Technology) vervaardigt al meer dan 50 jaar draadspillen en moeren volgens internationale normen. De hoofdfabriek bevindt zich in het district Alfeld (Leine) in Duitsland. Het bedrijf is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van onderdelen met schroefdraad. Bij Bornemann worden speciale oplossingen ontwikkeld voor toepassingen in hijstechniek en hydraulische staalbouw, podiumtechniek en schuifafsluiters in dammen, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Naast de medewerkers vormen machines de ruggengraat van elke productie, net als bij Bornemann Gewindetechnik. Vooral bij dure gespecialiseerde systemen is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat ze efficiënt worden gebruikt. Uitvaltijden, b.v. wegens defecten en storingen, moeten worden vermeden. Met Conrad Connect kunt u de bedrijfstoestand van uw machine op elk moment in de gaten houden. Op deze manier kunt u te allen tijde de algehele apparatuureffectiviteit (OEE) monitoren en verder optimaliseren.

Plan een demo ›

Uw voordelen:
Bewaking van fabrieksefficiëntie
Optimalisatie van productieplanning
Snelle reactie in geval van fabrieksstoringen
Kan op verschillende locaties worden gebruikt
Uitbreidbaar met extra toepassingen (bv. energiemonitoring)

Onze oplossing is geschikt voor:
Kleine en middelgrote bedrijven
Productiebedrijven
Ambachtelijke ondernemingen
Logistieke en transportbedrijven
Onderhouds- en serviceproviders
En nog veel meer

Artikelen

Belangrijke opmerking: de communicatie tussen de apparaten en Conrad Connect vindt plaats via MQTT. Daarom moeten zowel de apparaten als het netwerk van de klant dienovereenkomstig worden geconfigureerd.

Uw veiligheid heeft voor ons de hoogste prioriteit

De bescherming van uw gegevens is voor ons bijzonder belangrijk. Met Conrad Connect Professional heeft u volledige controle over uw gegevens.

✓ 100% GDPR-proof
✓ Nieuwste SSL-codering
✓ Hoogste beveiligingsservers in West-Europa

Meer informatie ›

Vragen? Wij hebben het antwoord

Laat onze experts u adviseren hoe Conrad Connect de processen, workflows en IoT-toepassingen voor uw bedrijf kunt optimaliseren.

Maak een afspraak ›