Digitale school: afdeling facility

De conciërge: manager van het hele schoolgebouw, meester van de apparatuur en supervisor van alle technische systemen. Het kantoor moet net zo divers zijn als de werkterreinen. De kwaliteit van de apparatuur speelt hierbij een grote rol. Bij Conrad vindt u niet alleen de perfecte apparatuur, maar ook diensten die het werk van de facilitair manager vergemakkelijken.

 

Reinheid beschermt

Behalve de standaard schoonmaatregels, brengt Corona nieuwe, onmisbare verantwoordelijkheden met zich mee voor facilitair medewerkers, vooral op het gebied van reiniging, desinfectie en hygiënemaatregelen. Een absolute prioriteit voor de veiligheid en gezondheid van iedereen.

✔ Mond-neusmaskers ✔ Desinfectiemiddelen

 

Artikelen

 

Zicht op verbruiksartikelen met Mobile Alerts-knoppen

Zorgen voor nabestelling en constante beschikbaarheid van verbruiksartikelen is een uitdaging op grote scholen. Van handdoeken in de sanitaire ruimte tot whiteboardstiften in de individuele klaslokalen tot desinfectiemiddelen bij elke ingang: overzicht houden is meestal een lastige zaak. De Smart Switch set van TechnoLine en Conrad Connect zijn hierbij een grote hulp: u zet een notificatie op uw smartphone zodra iemand op de knop drukt en u weet meteen dat de opgeslagen verbruiksmaterialen bijgevuld moeten worden. Met de Smart Ordering Service is opnieuw bestellen dan slechts een druk op de knop of een spraakopdracht verwijderd.

✔ Bekijk de Smart Switch Set

 

Conrad Connect

Abus

Homematic

 

Slim binnenklimaat

We kennen het allemaal: de verwarming draait op volle toeren én de ramen staan open. Frisse lucht is goed voor het denkvermogen en vermindert aërosolen in de klas. U kunt veel geld besparen met slimme raamcontacten die de verwarming automatisch uitschakelen als er een raam wordt geopend.

✔ Slimme radiatorthermostaten ✔ Raamcontacten ✔ Gebouw sensoren

 

Artikelen

 

Altijd zicht op temperatuur en luchtkwaliteit

Slim facilitair beheer biedt scholen en onderwijsinstellingen nieuwe mogelijkheden om temperatuur en luchtkwaliteit te monitoren. Op flexibele dashboards van Conrad Connect houdt u op een betrouwbare manier alle data in de conciërgekantoor in de gaten. De verwarming van alle klaslokalen kan worden gecontroleerd op uw dashboards en automatisch worden uitgeschakeld voor vakanties of weekenden. U kunt op elk moment statuswijzigingen volgen en gericht reageren. Indien nodig kunnen aanvullende beveiligingstechnieken zoals bewakingscamera's naadloos in het systeem worden geïntegreerd.

✔ Bekijk projecten ✔ Bespaar energie tijdens het weekend en de vakanties

 

Artikelen

 

Veiligheid in de school

De veiligheid van leerlingen tijdens hun verblijf in het schoolgebouw is een belangrijke taak die elke schoolautoriteit op zich neemt. Met onze beveiligingstechnologie beschermt u gebouwen, docenten en studenten.

✔ Bewakingscamera's ✔ Alarminstallaties ✔ Gevarenmelders

 

Artikelen