Starthulp voor auto's

Starthulp voor auto's

5 dec 2017

Voorkom ergernis en onnodige kosten

U kent het vast wel: u komt terug bij uw auto die u netjes geparkeerd had, stapt in en probeert de auto te starten maar het lukt niet. De auto is met geen mogelijkheid voorruit te krijgen. Waarschijnlijk heeft u dan de koplampen van uw auto aan laten staan. Ook kan het zijn dat de winterse kou de boosdoener is. Op het moment dat iets dergelijks gebeurd zou u natuurlijk de hulp van de wegenwacht in kunnen schakelen. Maar met een auto starthulp bespaart u zichzelf de ergernis van het lange wachten en daarnaast ook nog eens een heleboel onnodige kosten.

Bekijk hier ons assortiment auto starthulpen

Auto starthulp: Geef uw accu voldoende stroom om de motor tóch te laten starten

Vroeger zou u in bovenstaand geval een omstander om hulp moeten vragen. Maar wat nou als er in de weide omtrek geen omstanders aanwezig zijn? Om dit probleem op te lossen zijn er verschillende fabrikanten met een draagbaar auto starthulp apparaat op de markt gekomen. Met een auto starthulp apparaat in de auto kunt u altijd en overal uw eigen accu net dat beetje energie geven waardoor uw auto weer zal starten. Zo bent u niet afhankelijk van anderen en dit geeft veel bestuurders een zeer veilig en rustgevend gevoel.

Bevestig de traditionele zwarte en rode krokodillenklemmen en start uw auto, tractor, boot of camper

Deze apparaten beschikken uiteraard over de bekende zwarte en rode krokodillenklemmen. Deze klemmen zijn geschikt voor het starten van de auto. Het juist bevestigen van deze klemmen is erg belangrijk. De apparaten maken gebruik van een 12 V stroombron. Dit houdt dus in dat u het apparaat zelfs via de sigarettenaansteker op kunt laden. Uiteraard is dit niet de enige optie om de auto starthulp op te laden. Er zitten nog een aantal andere uitgangen op. De oplaadduur varieert per product. Naast het starten van uw auto zijn deze apparaten uiteraard ook geschikt voor het starten van tractoren, boten en campers.

Multifunctioneel product: Maak gebruik van de extra functies zoals de grote bouwlamp en de compressor

Naast deze vanzelfsprekende functie beschikt de auto starthulp vaak over meer functies. Zo is er sprake van een geïntegreerde compressor. Met behulp van deze compressor kunnen bijvoorbeeld de banden van uw auto of uw luchtbedden opgepompt worden. In veel van onze auto starthulp apparaten is er ook sprake van een geïntegreerde bouwlamp. Op deze manier kunt u ook als het donker is de krokodillenklemmen aansluiten op uw accu. Logischerwijs kunnen de apparaten ook als stroombron gebruikt worden voor andere (12 V) apparaten. Zo kunt u bijvoorbeeld uw koelbox lekker koud houden.

Positieve feedback

Over het algemeen zijn de auto starthulp producten dus zeer eenvoudig en veelzijdig in het gebruik. Dit blijkt ook uit de feedback die we krijgen.

Bijvoorbeeld deze review: 

‘’Goed werkend apparaat, het lukte mij om een 2cil 12pk dieselmotor te starten en hiervoor had ik het apparaat aangeschaft. Kunnen nu ook ingeval van nood de telefoons er mee opladen en het is ook een lichtje in de duisternis met de lamp. Ook een band van de auto kreeg met de compressor verrassend snel weer wat lucht’’

Absolute aanrader

De auto starthulpen zijn simpelweg topproducten en voor iedereen met startproblemen een absolute aanrader!

Bekijk hier ons assortiment auto starthulpen