TomTom – de meest betrouwbare navigatie systemen

TomTom – de meest betrouwbare navigatie systemen

5 dec 2017

TomTom is meer dan een merk, het is een begrip. Vaak wordt de naam TomTom gebruikt als synoniem voor het woord navigatie. En dat is niet voor niets. Door innovatie is TomTom de marktleider als het gaat om navigatie. Door speciale features en doordachte technologie laat TomTom de concurrentie ver achter zich. Met het oog op de toekomst heeft TomTom ook navigatie voor mobiele apparatuur zoals tablets en smartphones. En dankzij het introduceren van Free Lifetime Maps op nieuwe navigatiesystemen zet TomTom zichzelf weer ver boven de concurrentie.

Free Lifetime Maps – gratis kaart updates voor uw TomTom

Rijd altijd met de meest recente kaart dankzij Free Lifetime Maps. Gemiddeld verandert jaarlijks 15% van het Europese wegnetwerk. Om uw navigatiesysteem up-to-date te houden geeft TomTom bij de meeste nieuwe modellen gratis Lifetime Map updates. Gedurende de levensduur van uw navigatiesysteem kunt u jaarlijks 4 of meer updates van kaarten downloaden en op uw TomTom zetten. Deze updates bevatten onder andere nieuwe wegen, adressen, rotondes, nieuwbouwwijken en nuttige plaatsen. Altijd verzekerd zijn van het nieuwste kaartmateriaal, dat is de Free LifeTime Maps van TomTom.

IQ Routes

Rij met een geniaal navigatiesysteem. Alleen IQ Routes gebruikt de werkelijke reistijden voor alle wegen om u de beste route en aankomsttijd te bieden. Deze reistijden worden gedeeld door miljoenen bestuurders om u deze garanties te kunnen geven. IQ Routes houdt rekening met de spits, verkeerslichten en zelfs met winkelend publiek. Waar en wanneer ook, u kunt erop vertrouwen dat IQ Routes u precies de aankomsttijd berekend.

HD Traffic –de snelste weg door het verkeer

Files zijn niet te vermijden maar dankzij TomTom HD Traffic kunt u wel sneller uw bestemming bereiken. Dankzij de bewezen technologie van TomTom’s HD traffic kunt u wel op tijd op komen. Met TomTom High Definition Traffic ontvangt u de meest actuele verkeersinformatie voor uw route, live op uw TomTom navigatiesysteem. Zo ontvangt u gedetailleerde rapporten over lengte en oorzaken van vertragingen, nauwkeurige vertragings-, reis- en aankomsttijden maar ook alternatieve routes. Deze gegevens worden direct naar uw TomTom navigatiesysteem verzonden. TomTom streeft ernaar files te verminderen, zo ontvangt u met HD traffic tot wel vijf keer meer file-update. Maar ook beschikt HD Traffic tot wel tien keer meer wegendekking om zo de snelste route te kiezen, ook bij files. Onafhankelijke tests wijzen uit dat HD Traffic het grootste aantal wegen dekt en het meest nauwkeurig is. Bestuurders die tegenwoordig gebruikmaken van TomTom HD Traffic kunnen hun reistijd nu al met gemiddeld 15% verminderen.

TomTom Maps Share community

Sluit u aan bij de TomTom Map Share community. Een community van 21 miljoen bestuurders die hun mapwijzingen aangeven. Deze wijzingen kunt u updaten naar u navigatie systeem. Zo gaat u altijd de weg op met het meest recente kaartmateriaal.

De juiste TomTom voor u

Om elke gebruiker de ultieme navigatie ervaring te geven heeft TomTom hun lijn gesegmenteerd

TomTom Classic XL serie
Basis navigatie maar toch met alle kwaliteit die u van TomTom mag verwachten.
> Bekijk de TomTom Classic XL serie

TomTom Start serie
De ultieme instap navigatie-systemen, uitgerust met IQ routes, map updates en een groot overzichtelijk scherm zodat u zorgeloos uw route kan rijden.
> Bekijk de TomTom Start serie

TomTom Via serie
Ontspannen uw route rijden. Alle functies om uw rit makkelijker te maken.
> Bekijk de TomTom Via serie

TomTom Go Live serie:
Voor zakenmensen en andere veelvuldige weggebruikers. Wanneer tijd kostbaar is en op tijd komen een must. De Go Live serie geeft accurate aankomsttijden aan en is uitgerust met HD traffic.
> Bekijk de TomTom Go Live serie