Mis geen bezoek meer met een draadloze deurbel!

Mis geen bezoek meer met een draadloze deurbel!

6 dec 2017

Een deurbel waarschuwt u als er iemand voor de deur staat, bijvoorbeeld met een pakketje van Conrad. Maar hoort u de deurbel wel altijd? Of mist u hem wel eens als u bijvoorbeeld achter in de tuin bent? Met een draadloze deurbel lost u dit euvel op, u hebt zo een mobiele ontvanger die u in en om het huis waarschuwt!

Voordelen

 De ontvanger altijd dicht bij de hand

 Eenvoudig te installeren

Nadelen:

 Afhankelijk van batterijen of stopcontact

> Bekijk hier onze draadloze deurbellen

Inhoud

  1. Draadloze deurbellen
  2. Extra ontvangers voor draadloze deurbellen

Draadloze deurbellen

Als u graag in de tuin bent of vaak aan het knutselen bent in uw hobbykamer op zolder, mist u soms wel dat er iemand voor de deur staat. Misschien is uw gehoor niet meer helemaal op en top en mist u wel eens een belletje als u muziek luistert. Wat de reden ook is, met een draadloze deurbel lost u dit euvel op.

Een draadloze deurbel-set bestaat uit een beldrukker en minimaal één ontvanger. De ontvanger is logischerwijs draadloos en kunt u in en om het huis overal mee naar toe nemen. Deze werkt namelijk op batterijen of plugt u simpelweg in een stopcontact. In de ontvanger zit de “bel”, door de ontvanger met u mee te nemen mist u dus nooit meer iemand die voor de deur staat. Ideaal als u op een zomerdag chillt op de veranda.

De prijs is, afhankelijk van het model, gelijk aan een bekabelde variant en om de installatie hoeft u het ook niet te laten. De ontvanger en beldrukker zijn beide draadloos. U voorziet ze van stroom middels batterijen. Sommige ontvangers hebben ook de mogelijkheid om ze rechtstreeks in een stopcontact te steken. De enige vorm van montage zit hem dus in het monteren van de beldrukker maar doordat deze niet kabel gebonden is heeft u veel montagevrijheid.

Het draadloze bereik tussen zender en ontvanger loopt op tot maar liefst 500 meter en is hiermee ook erg geschikt in fabriekshallen. Zo kunt u leveranciers snel te woord staan en mist u nooit meer een belangrijke zending. Het grote bereik gaat overigens niet ten koste van het geluid. Het geluidsniveau loopt op tot 97 dB (A) zodat u zelfs in de meest luide omgevingen de bel kunt horen.

> Bekijk hier onze draadloze deurbellen

Extra ontvangers voor draadloze deurbellen

Nog een mooi bijkomstigheid van een draadloze deurbel is dat u deze kunt uitbreiden met een extra ontvanger. Ideaal in fabriekshallen maar ook in grote woningen. Zo kunt u op elke verdieping of tuinhuis een extra ontvanger zetten om zo geen bezoek meer te missen.   

> Bekijk hier onze extra ontvangers

> Bekijk hier onze draadloze deurbellen