MAX! thermostaatoplossingen

MAX! thermostaatoplossingen

11 dec 2017

Met de MAX! draadloze thermostaatbesturing kunt u uw radiator met uw smartphone besturen en besparen op stookkosten en uw wooncomfort verhogen.

Energiekosten zijn in de afgelopen tien jaren meer dan verdubbeld. Het grootste aandeel van deze uitgaven kan worden toegerekend aan de kosten van uw verwarming. Toch kunt u deze belasting met weinig extra kosten drastisch reduceren.

Unieke mogelijkheden en voordelen van de MAX! draadloze thermostaatbesturing

 • Geschikt voor enkele ruimtes tot aan een compleet huis
 • Eenvoudige en snelle installatie: doe-het-zelf
 • Goed begrijpbare techniek, eenvoudig te installeren en bedienen
 • Instelbare verwarmingsprofielen, afhankelijk van gewenst comfort en leefritme
 • Bestuur centraal alle radiatoren in huis
 • Besturing via smartphone of notebook, ook als u onderweg bent
 • Eenvoudige, intuïtieve besturing via App of software voor PC of Mac
 • Breidt uw MAX! systeem uit voor meerdere radiatoren, ramen, etc.

Bestuur uw verwarming via internet

Eenvoudig via de MAX! Portal* of met de intuïtieve MAX! smartphone Apps

MAX! zet radiatorbesturing in het internettijdperk. De kerncomponenten van het draadloos aangestuurde systeem zijn een LAN Gateway (de MAX! Cube) en de digitale radiatorthermostaat.
De MAX! Portal* maakt de besturing van uw MAX! apparaten in het hele huis mogelijk vanaf elke willekeurige internetaansluiting. Bestuur de MAX! oplossingen vanaf elke plek op aarde met de comfortabel te bedienen lokale MAX! software, MAX! smartphone App of het MAX! Internetportal*. Met individueel instelbare verwarmprofielen past u de verwarmingsregeling aan naar uw comfortwensen en leefritme en zo geniet u van een efficiënte verwarmingsregeling.

Eenvoudige installatie

> Naar de producten

 

MAX! Cube LAN Gateway & MAX! radiatorthermostaat

Het MAX! systeem is een All-In-One oplossing voor intelligente radiatorbesturing. De MAX! Cube fungeert als interface tussen de MAX! thermostaten en uw WLAN-router. Deze maakt een ongecompliceerde configuratie mogelijk van alle gekoppelde MAX! radiatorthermostaten. Bovendien leidt de MAX! Cube de opgeslagen verwarmingsprofielen van PC, notebook of smartphone door naar de MAX! radiatorthermostaten.

MAX! raamcontact

Een extra energiebesparingspotentieel bemogelijkt het MAX! raamcontact. Deze herkent dat het raam geopend wordt en geeft deze informatie door aan alle MAX! radiatorthermostaten in dezelfde ruimte. Deze verlagen de kamertemperatuur, zodat er geen energie verloren gaat. Indien het raam weer wordt gesloten, gaan de thermostaten terug naar de vorige comforttemperatuur.

MAX! wandthermostaat

Comfortabele warmte bij het betreden van een ruimte met slechts een druk op de knop. De MAX! wandthermostaat fungeert als een soort centrale afstandsbediening voor tot wel 8 radiatorthermostaten in één ruimte. Omdat de wandthermostaat werkt op batterijen en dus geen kabels benodigt, is deze op elke gewenste plek in de kamer (bijv. naast de deur) te monteren.

MAX! Eco toets

De MAX! Eco toets brengt bij het verlaten van uw huis de temperatuur in alle ruimtes naar de verlaagde temperatuur. Het omgekeerde principe geldt bij het thuiskomen: Bij het aanraken van de Eco toets wordt de vooringestelde temperatuur weer geactiveerd. Zo hoeft u niet meer iedere verwarming apart te regelen. Ook de Eco toets functioneert met batterijen en is daarom op elke gewenste plek te bevestigen.

 

> Naar de producten

Eenvoudige besturing

Bestuur het MAX! systeem met uw smartphone of notebook

 • Eenvoudige en snelle installatie: doe-het-zelf
 • Installatieservice niet noodzakelijk
 • Verhoging van uw wooncomfort
 • Prijsgunstig, past in vrijwel elk budget
 • Narekenbare en begrijpelijke besparing in korte tijd

U bespaart niet alleen geld en het milieu, u verhoogt vooral uw eigen wooncomfort. In plaats van dat u uw woning de hele dag door met een gemiddelde temperatuur verwarmt en ’s nachts de verwarming iets lager zet, is het nu mogelijk om te verwarmen - waar en wanneer dat het meest aangenaam is: 
’s Morgens als u opstaat de badkamer iets warmer, de slaapkamer ’s avonds lekker koel – terwijl het in de woonkamer nog behaaglijk warm is – volautomatisch!
 

De techniek is eenvoudig te begrijpen, installaren en bedienen.
Daarnaast biedt het modulair uitbreidbare systeem oplossingen voor enkele ruimtes 
tot aan uw complete huis.

Praktisch en simpel:

Uw MAX! oplossing bestuurt u vanaf elke plek ter wereld met uw smartphone of notebook!


Bespaar meteen op uw stookkosten

Met de flexibele radiatorbesturing via smartphone en internet*

 • Tot 50 apparaten in max. 10 ruimtes aan te sturen
 • Versleutelde internet communicatie
 • Mobiel toegankelijk

MAX! Cube LAN Gateway

Hiermee bestuurt u uw verwarming vanaf elke plek via internet middels de smartphone-App. De MAX! Cube maakt het instellen en besturen van alle MAX! componenten en ruimtes in het thuisnetwerk mogelijk. Een snelle en eenvoudige configuratie van alle componenten met de MAX! Software. Deze slaat alle individuele apparaat-instellingen en parameters op, waardoor het systeem ook onafhankelijk van PC of internet te gebruiken is.

*Opmerking: De MAX! Internet-portalservice is voor 2 jaar bij de prijs ingebegrepen. Hierna is verlenging van de service voor 3 jaar voor slechts € 4,95 te bestellen (eenmalige kosten voor nog eens 3 jaar Portal-gebruik). MAX! is ook lokaal te gebruiken zonder internet portal.

MAX! componenten:

MAX! radiatorthermostaat

MAX! wandthermostaat

MAX! Eco toets

MAX! raamcontact

 

> Naar de producten