GEO Ensemble

GEO Ensemble

19 jul 2019

Stel uw stroomverbruik snel en eenvoudig vast met de stroom-cockpit met schakelfunctie

Eind vorig jaar is vastgesteld dat de energiekosten voor 2014 nauwelijks zullen dalen voor het gemiddelde huishouden. Het is dus verstandig om uw stroomkosten op een effectievere manier te laten dalen. Het nieuwe GEO-ensemble-systeem van Conrad is hier ideaal voor.

De meest effectieve manier om uw stroomkosten te verminderen is om u bewust te worden van het daadwerkelijke stroomverbruik van uw huishouden vast te stellen en te monitoren. Met deze gegevens kunt u daadwerkelijk een slag slaan om stroom te besparen.

Met de bij Conrad beschikbare stroom-cockpit van GEO-ensemble ziet u direct wanneer en waar u stroom verbruikt en kunt u meteen passende maatregelen treffen. En dit alles volledig onafhankelijk van uw energieleverancier.

Uw introductie in de Smart-Home-wereld!

De GEO-Ensemble maakt uw woning intelligent:

 • Volledige transparantie van uw stroomverbruik
 • Bekijkt en stuurt tot 6 stroomverbruikers aan
 • Bekijk en stuur stroomverbruikers ook onderweg aan

Voor een compleet huishouden – onafhankelijk van uw energieleverancier

 • „Tachometerweergave“: realtime weergave van uw stroomverbruik in het gehele huis, op losse stopcontacten en bovenal waar uw gebruik plaats vindt
 • „Kilometerteller“: hoeveel stroom er reeds verbruikt is en wat de kosten hiervan zijn
 • „Brandstofmeter“: hoe staat het met uw kosten in vergelijking met de geschatte maandelijkse kosten van uw leverancier

Effect van stroombesparingen kunnen realtime in plaats van pas na een jaar naast de stroomrekening worden gelegd.

Online-analyse: het Energynote Web Pack kan zowel het stroomverbruik als de stekkerdozen eenvoudig onderweg (met een smartphone, tablet, notebook of PC) uitgelezen en in- of uitgeschakeld worden.

Eenvoudige installatie door betrouwbare draadloze verbinding

1. Het Ensemble-display

 • Intuïtief display voor een snel overzicht
 • Analoge weergave van alle wezenlijke informatie
 • Geeft zowel het energieverbruik van het complete huishouden als ook losse stekkerdozen weer, in Euro’s, kWh of kg CO2.
 • Individuele verbruiksweergave voor tot 6 intelligente stekkerdozen

2. Het Ensemble-display

Voor uitbreiding van het GEO-ensemble-systeem. Met de intelligente “Smart Plug” stekkerdoos registreert u het energieverbruik en kunt u de aangesloten verbruikers in- of uitschakelen. Binnen het systeem kunnen tot 6 stekkerdozen worden geschakeld.

 • Gericht monitoren van stroomverbruik
 • Op afstand bestuurbaar in- en uitschakelen (individueel of als groep)
 • Via 868 MHz draadloos met de Ensemble display verbonden

> Naar de Smart Plug stekkerdoos

3. De Energynote online service Web Pack Internet-interface

Voor uitbreiding van het GEO-ensemble-systeem. Met de intelligente “Smart Plug” stekkerdoos registreert u het energieverbruik en kunt u de aangesloten verbruikers in- of uitschakelen. Binnen het systeem kunnen tot 6 stekkerdozen worden geschakeld.

In-home, online en mobiel in een systeem. De gratis online service Energynote voor computers, tablets en smartphones, toegang tot het systeem vanaf iedere plaats, altijd een uitgebreide ondersteuning en controle van de intelligente stekkerdozen.

Meer informatie over de Web Pack interface kunt u vinden op www.energynote.eu

Energieweergave GEO Ensemble CT starterset

Deze set bestaat uit de GEO Ensemble Display weergave-unit en stroomomvormer-sensoren voor het eenvoudig registreren van het stroomverbruik van het complete huishouden bij analoge ferrarismeters. De sensor is via een 868 MHz draadloze verbinding aan de Ensemble Display gekoppeld.

Energieweergave GEO Ensemble LED-starterset

Deze set bestaat uit de GEO Ensemble Display en een LED-sensor voor het eenvoudig registreren van het stroomverbruik van het complete huishouden bij digitale stroomtellers. De sensor is via een 868 MHz draadloze verbinding aan de Ensemble Display gekoppeld.