Conrad Electronic en Weidmüller Group vieren tienjarig distributiepartnerschap

Conrad Electronic en Weidmüller Group vieren tienjarig distributiepartnerschap

13 mei 2019

Conrad Electronic is op de Hannover Messe 2019 onderscheiden met de Weidmüller Partnership Award voor tien jaar succesvolle samenwerking.

Conrad Electronic en Weidmüller Group werken sinds 2009 intensief samen bij de distributie van elektronische componenten en systemen in de automatiserings-, energie- en transportwereld. Dit partnership is erkend met de Weidmüller Partnership Award, die tijdens de Hannover Messe 2019 in aanwezigheid van een groot publiek is uitgereikt op de Weidmüller-stand.

De Weidmüller Group produceert en verkoopt wereldwijd vanuit meer dan 80 vestigingen een hoogwaardig en veelzijdig portfolio van meer dan 40.000 producten. Het gehele productportfolio wordt in heel Europa vanuit voorraad of via cross-docking geleverd door Conrad Electronic. Dit gaat gepaard met groeiende verkoopcijfers.

“Conrad is een van Weidmüller's belangrijkste key accounts in online distributie”, zo onderschrijft Roger Kroon, Vice President Global Distribution Management bij Weidmüller, het langlopende partnerschap tussen beide bedrijven. “Sinds het begin van onze samenwerking heeft Conrad een sterke omzetgroei met onze producten laten zien, en Weidmüller is dan ook blij deel uit te kunnen maken van dit succes.”

Andreas Lippert, Vice President, B2B DACH, Conrad Electronic, voegt hieraan toe: “Deze onderscheiding van Weidmüller is een bijzondere eer voor ons. Het bevestigt het langdurige succes van onze samenwerking en toont aan dat Weidmüller's productassortiment de afgelopen tien jaar uitstekend heeft voldaan aan de behoeften van onze klanten.”

Weidmüller staat al meer dan 160 jaar voor performance, deskundigheid en betrouwbaarheid in de machinebouw, procesindustrie, apparatenbouw, energie- en transportsector.

Als gerenommeerd specialist ondersteunt Weidmüller haar klanten en partners over de hele wereld met producten, oplossingen en diensten in de industriële context van energie, signalen en data. Het bedrijf is vertrouwd met alle relevante industrieën en markten en kent de technologische uitdagingen van de toekomst.

Weidmüller ontwikkelt voortdurend innovatieve en duurzame oplossingen die meerwaarde bieden aan de behoeften van individuele klanten. Daarbij zet Weidmüller de standaard op het gebied van industriële connectiviteit.

De Weidmüller Group heeft productiefaciliteiten, verkoopkantoren en vertegenwoordigingen in meer dan 80 landen en telt ongeveer 4.700 werknemers.

Van 1 tot 5 april 2019 presenteerde Weidmüller op de Hannover Messe complete oplossingen die de weg vrijmaken voor het Industrial Internet of Things (IIoT), evenals innovaties voor de geautomatiseerde bouw van schakelkasten en modulaire systeemoplossingen voor de decentralisatie van installaties. Al deze innovatieve oplossingen optimaliseren de mogelijkheden voor Industry 4.0.

Meer informatie over de producten en diensten van Weidmüller op conrad.nl kan hier worden gevonden.