Gratis training Thermografie t.w.v. € 435,- bij aanschaf warmtebeeldcamera

Gratis training Thermografie t.w.v. € 435,- bij aanschaf warmtebeeldcamera

11 apr 2018

Dat u met een warmtebeeldcamera storingen en problemen voorkomt en oplost, is u bekend. Fluke biedt hiervoor diverse geavanceerde apparaten die u helpen bij uw dagelijkse werkzaamheden. Maar hoe weet u dat u het maximale uit uw kostbare apparatuur haalt? Interpreteert u de metingen op de juiste manier en maakt u optimaal gebruik van deze nieuwe generatie Fluke warmtebeeldcamera?

Gratis basistraining & practicum thermografie t.w.v. € 435,-

Als u de Fluke TiS40 bestelt, dan kunt u zich gratis inschrijven voor de basistraining & het practicum thermografie van de Fluke Academy, gegeven door het ROVC. De basistraining Thermografie is bedoeld voor iedereen die technische werkzaamheden verricht in elektrotechnische, elektromechanische en HVAC applicaties. Een vakgerichte vooropleiding op MBO-3 niveau of hoger is geadviseerd, maar niet noodzakelijk.

Na afronding van de Basistraining en practicum Thermografie begrijpt u de belangrijkste basisprincipes van thermografie. U bent in staat uw warmtebeeldcamera op de juiste manier te bedienen en u bent op de hoogte van de belangrijkste instellingen van de camera. Verder weet u de juiste metingen en analyses uit uw gemaakte warmtebeeld te halen. De toegepaste meetmethoden zijn gerefereerd aan de bepalingen in de NTA 8040.

Data

U heeft voor deze eendaagse training de keuze uit de volgende data en adressen:

  • 30 mei 2018: Sheffieldstraat 29-31 Rotterdam

  • 8 juni 2018: Gavanistraat 13, Ede

Hoe werkt het?

  1. Bestel de Fluke TiS40 online en rondt uw bestelling af

  2. Zodra u de warmtebeeldcamera heeft ontvangen, gaat u naar http://www.flukeacademy.shuttlepod.org/NL-tiseminar om zich in te schrijven. Bij uw inschrijving heeft u het serienummer van de warmtebeeldcamera nodig, houd deze dus bij de hand.

  3. Na uw registratie ontvangt u een bevestigingsmail. Eventuele aanvullende informatie ontvangt u van de Fluke Academy.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wacht dus niet te lang met inschrijven