11.300 nieuwe artikelen, 4 nieuwe merken

11.300 nieuwe artikelen, 4 nieuwe merken

4 apr 2019

 

De komende maanden zullen we onze preferred partnership met verschillende toonaangevende leveranciers onder de aandacht brengen. Maandelijks verschillende leveranciers met de meest uiteenlopende nieuwe producten en componenten. Deze maand meer dan 11.000 nieuwe producten van onderstaande merken.

 

NIEUW bij Conrad: Cisco

Nieuw bij Conrad is het merk Cisco. Deze wereldwijde marktleider op het gebied van netwerkoplossingen staat vooral bekend om haar routers en switches.
In ons assortiment vindt u nu 316 artikelen van Cisco.

Bekijk alle artikelen van Cisco >>

Of ga naar de Cisco brandpage >>

TIP: bekijk ook eens de bestsellers van Cisco >>

Cisco

Phoenix Contact: 5000 nieuwe artikelen

Praten we over Phoenix Contact, dan praten we over toonaangevende producten, systemen en oplossingen rondom de elektrotechniek en automatisering. Met innovatieve producten maakt Phoenix Contact uw productie en processen klaar voor Industrie 4.0.

Bekijk de nieuwe artikelen van Phoenix Contact >>

Of bekijk alle artikelen van Phoenix Contact >>

De artikelen van Phoenix Contact vindt u in de volgende categorieën:

TIP: bekijk de bestsellers van Phoenix Contact >>

Phoenix Contact

 

Voltcraft: 22 nieuwe artikelen

Eersteklas artikelen in meet- en laadtechnologie, stroom- en voedingsspanning. Passie voor technologie en ingenieuze en innovatieve technologie met hoge kwaliteit onderscheiden de producten van ons eigen merk Voltcraft. Het assortiment oscilloscopen, functiegenerators en spectrumanalysatoren is nu uitgebreid met 22 nieuwe artikelen. Deze omvatten oscilloscopen met 14-bit AD-converters, multitouch-displays en CAN-bus decodering.

Kalibratie-service

Kies voor betrouwbare, precieze meetresultaten met een gekalibreerd apparaat. Fabriekskalibratie met of zonder certificaat of een meetapparaat met ISO of DakkS kalibratie? Het kan allemaal. Ga naar de kalibratie service >>

Bekijk de nieuwe artikelen van VOLTCRAFT >>

Bekijk alle artikelen van VOLTCRAFT >>

TIP: bekijk de bestsellers van Voltcraft >>

Voltcraft

Wera: 794 nieuwe artikelen

De innovatieve ontwikkelaar van schroeven biedt de juiste tool voor elke taak. In het assortiment van Conrad vindt u meer dan 2800 artikelen waarmee u uw werkzaamheden sneller en efficiënter kunt uitvoeren.

De artikelen van Wera vindt u in de volgende categorieën:

Bekijk de nieuwe Wera artikelen >>
Bekijk alle Wera artikelen >>

TIP: bekijk de bestsellers van Wera >>

Wera