Elektrische installatie? Compact en veilig.

Aan het probleemloos en veilig functioneren van een elektronische installatie worden steeds hogere eisen gesteld. Enerzijds omdat de regelgeving strenger wordt, bijvoorbeeld om brand te voorkomen of gevaren snel en veilig op te sporen, en anderzijds omdat de installatie bestand moet zijn tegen hogere stromen, met de uitbreiding van de elektromobiliteit, zonder dat dit negatieve gevolgen heeft voor de verbruikers. Het is daarom belangrijk om componenten van hoge kwaliteit te installeren die aan de eisen voldoen en die genoeg flexibiliteit bieden voor uitbreiding. Voor alle niet-geteste, niet-goedgekeurde elektrische installaties bieden wij ook veilige oplossingen die overal verkrijgbaar zijn.

FI/LS-schakelaar in compacte uitvoering van Siemens

  • Bespaar 50% ruimte in de elektrische verdeelkast. Nu voor het eerst verkrijgbaar als type F.
  • De compacte apparaten beschermen mensen tegen gevaarlijke elektrische schokken en voorkomen tegelijkertijd overstroomschade aan kabels en het uitvallen van elektrische apparatuur en verbruikers in gebouwen, infrastructuur en industrie.
  • De 5SV1 RCD's zijn verkrijgbaar in verschillende types en uitvoeringen, die geschikt zijn voor de detectie van verschillende soorten reststromen en voor verschillende toepassingsgebieden. Nu ook als type F. Deze uitgebreide portefeuille voldoet aan alle eisen van de huidige normsituatie.

FI/LS-schakelaars

Vermijd elektrische ongelukken! PRCD-S pro. Mobiele persoonsbescherming van de nieuwste generatie

De PRCD-S pro is een tussenkoordapparaat met alpolige schakeling en lokale aardlekbeveiliging met elektronische aardlekbeoordeling.

De PRCD-S pro wordt geleverd met nieuwe functies

  • Storingsvrij inschakelen, zelfs met handschoenen aan
  • Inschakelen alleen mogelijk indien weerstand aardleiding RPE < 1 kΩ
  • Duidelijke indicatie van de status van het apparaat en mogelijke storingen via geïntegreerde LED's
  • Self-monitoring

 

PRCD-S pro

eMobility-oplaadkabels, meer dan alleen stroomkabels

Naast particulieren besluiten ook steeds meer bedrijfseigenaars over te schakelen op elektrische auto's. Dit komt doordat de oplaadinfrastructuur steeds beter wordt en de actieradius van de voertuigen voortdurend toeneemt. Wij vertellen u welke mogelijkheden er zijn en wat zich in de praktijk heeft bewezen

eMobility-oplaadkabels

Meerdere stopcontacten: sluit zonder problemen meerdere apparaten tegelijk aan

Meervoudige wandcontactdozen vormen een belangrijk onderdeel van de elektrische installatie binnen de gebouwtechniek op het gebied van elektrische installaties voor laagspanning.

Zij worden in het algemeen gebruikt om een stopcontact van het 230 volt-net naar een voedingspunt te leiden en tegelijkertijd verschillende stekkeropties mogelijk te maken. Met een stekkerdoos kunnen meerdere verbruikers via één stopcontact van stroom worden voorzien.

 

Stopcontacten

Top merken

Siemens
Schneider Electric
Helukabel
DSG Canusa
BOX expert
Tru components
Wago
Weidmüller
Harting
Phoenix Contact
Lapp