Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee

Accessoires voor het gereedschap

Goed uitgerust voor het dagelijkse werk

De juiste accessoires zijn net zo belangrijk als het gereedschap zelf. Ontdek de uitgebreide reeks accessoires.

Conrad biedt de beste apparatuur voor elke behoefte.

Wij zijn techniek

Dek uw werkplaatsbehoeften af met onze hoogtepunten

3M VHB plakband

Sinds 1980 is VHB™ kleefband, uitgevonden door 3M, een blijvend succesverhaal met zijn onovertroffen kleefkracht. De zelfklevende tapes worden wereldwijd in talloze gebouwen en producten gebruikt. Zij worden nog steeds beschouwd als de industriestandaard en worden op veel gebieden gebruikt. Ervaar de kracht en betrouwbaarheid van 3M VHB kleefbanden.

SWG HOX schroeven

VARIABEL EN VEELZIJDIG IN TOEPASSING
De universele professionele schroef voor een breed scala van toepassingen. Voor meubels, winkel- en interieurbouw, dakbedekking en houtbouw - met de HOX professionele houtschroef neemt u altijd een veilige beslissing.

ALTIJD DE JUISTE SCHROEF IN BETROUWBARE KWALITEIT De HOX
professionele houtschroeven van SWG worden onder de strengste kwaliteitsvoorwaarden geproduceerd. Daarmee staat u aan de veilige kant voor een constant hoge kwaliteit bij de houtverwerking. Het bespaart ook energie en moeite voor mens en machine.

fischer DuoPower stekker

De fischer DUOPOWER biedt zeer goede houdwaarden dankzij 2 componenten: De grijze component van polyamide van hoge kwaliteit activeert automatisch het optimale werkingsprincipe (uitzetting, kleppen) voor de beste houvast, afhankelijk van het bouwmateriaal. De uitzetvleugels van het rode onderdeel ondersteunen de veilige spreiding en bieden extra veiligheid aan het grijze onderdeel.Gemakkelijk indraaien van de schroef en correct "trekken" aan het uiteinde. De schroef niet te strak aandraaien. De op de ankerkop gegoten rand voorkomt dat het anker in het boorgat wegglijdt. De DUOPOWER is de eerste keuze voor bevestiging.

Top Merken

Perfect uitgerust met de juiste accessoires

Verdere onderwerpen rond het Sourcing Platform

Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord