Conrad en Eco-Runner Team Delft slaan de handen ineen om te werken aan een duurzame vorm van vervoer.

Eco-Runner Team Delft is een multidisciplinair team van studenten van de Technische Universiteit Delft. Het team bestaat uit 23 zeer gemotiveerde studenten die zich een jaar lang wijden aan het ontwerpen, bouwen en testen van een waterstof aangedreven stadsauto. Dit jaar is het 12e team van Eco-Runner een samenwerking aangegaan met Conrad om 's werelds meest efficiënte waterstof aangedreven stadsauto nog verder te verbeteren.

Conrad biedt een uitgebreid assortiment technische producten die helpen bij het bouwen en testen van de nieuwe auto. Meetapparatuur zoals multimeters en oscilloscopen helpen onze elektrotechnicus bij het testen en optimaliseren van de laagspanningscircuits van de auto. Daarnaast leveren de LiPo accupacks energie aan de lichten, claxon, ruitenwissers en vele andere onderdelen van de auto. Conrad biedt veel producten die essentieel zijn voor de prestaties van de Eco-Runner auto.
Alleen het bouwen van 's werelds meest efficiënte waterstofauto is niet genoeg om bij te dragen aan een duurzamere toekomst in transport. Een belangrijke focus binnen het team is het verspreiden van het woord over waterstof in het algemeen en als energiedrager in de transportsector. Teamleden van Eco-Runner Team Delft verspreiden informatie over waterstof en de auto via verschillende vormen van communicatie. Een belangrijke manier om mensen te inspireren en bij te dragen aan een duurzamere toekomst, is door het gebruik van beeldmateriaal. Bijna alle foto's en video's die het team publiceert, zijn gemaakt met camera's van Conrad. Het feit dat Conrad een breed spectrum aan technische en niet-technische producten heeft, maakt het de perfecte partner voor Eco-Runner.

Het proces van het maken van de auto, van conceptuele schetsen van de buitenkant van de carrosserie tot het optimaliseren van de strategie van de gebouwde auto, wordt allemaal binnen 9 maanden gedaan. Het is daarom van groot belang dat de onderdelen en gereedschappen die gebruikt worden om de auto te bouwen een korte doorlooptijd hebben. Orders bij Conrad worden zeer snel verwerkt en leveringen de volgende dag zijn de norm. En als een product niet op voorraad is, stelt de gebruiksvriendelijke webshop alternatieve producten voor die dezelfde functie kunnen vervullen. Wanneer het team vragen heeft over producten die verder gaan dan de productbeschrijving in de webshop, is de klantendienst slechts één klik verwijderd en altijd bereid om te helpen.

Zoals te begrijpen is, gaat er veel werk en lange dagen zitten in het vormgeven van de auto van de toekomst. De nieuwe espressomachine die bij Conrad is besteld, heeft het team door vele moeilijke momenten en moeilijke momenten geloodst. Het is verbazingwekkend om de glimlach op de gezichten van de ingenieurs te zien wanneer de werkplaats 's ochtends naar vers gemaakte espresso's ruikt.

Al met al is Eco-Runner Team Delft erg blij met Conrad als partner. Samen streven ze naar een efficiëntere en duurzamere vorm van transport.

Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord