bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Voor elk navigatiesysteem een goed werkende navigatieaccu

Elk navigatiesysteem heeft een goed werkende accu nodig. Werkt de accu niet meer naar behoren, dan wil dit niet zeggen dat u uw navigatiesysteem zelf moet vervangen. U kunt dan simpelweg investeren in een nieuwe accu om weer gebruik te kunnen maken van een volwaardig navigatiesysteem. In veel situaties is het ook handig om een back up batterij voor uw navigatiesysteem te hebben. Bij Conrad bestelt u navigatie accu’s op maat van uw bestaande gps-systeem. Voor elk mogelijk type navigatiesysteem heeft Conrad voor u een passende navigatie accu op voorraad.

Conrad levert navigatie accu’s voor merken zoals TomTom en Garmin

Conrad is voor navigatie accu’s verdeler van het merk Beltrona. Dit bekende merk levert hoogwaardige accu’s die geschikt zijn om de originele accu’s van de bekendste merken van navigatiesystemen te vervangen:

·         TomTom

·         Garmin

Het is een goed idee om de kwaliteit van uw navigatieaccu op te volgen. Deze accu kan belangrijk zijn om de juiste weg te bepalen en om bestemmingen bij te houden. Het gebruik van een hoogwaardige navigatie accu of het inschakelen van een reserve accu kan de total cost of ownership van een navigatiesysteem aanzienlijk verlagen. Bij het verkopen van auto’s kan een goed werkende navigatie accu ook een vereiste zijn, dus een goede voorbereiding kan essentieel zijn.

Hoeveel volt hebben de navigatie accu’s van Conrad?

De navigatie accu’s bij Conrad hebben een voltage dat varieert tussen de 2,4 en de 8,4V. Hierbij is het belangrijk om een navigatie accu met het juiste voltage voor uw navigatiesysteem te kiezen. Hoe hoger het voltage is, hoe meer stroom de accu continu kan leveren. Dat kan belangrijk zijn wanneer het navigatiesysteem een helder en detailrijk beeld dient te verschaffen. De snelheid van spraakbesturingssystemen wordt ook mede bepaald door het voltage.

Kies voor een navigatie accu met een capaciteit die varieert van 280 tot 2600 mAh

De capaciteit bij de navigatie accu’s bij Conrad varieert eveneens en gaat van 280 mAh tot 2600 mAh. Accu’s met een grotere capaciteit in milliampère zijn hierbij langer werkzaam zonder dat ze opnieuw opgeladen moeten worden.

Een navigatie accu kan aantrekkelijk zijn door een goedkope prijs, maar niet elke batterij heeft dezelfde levensduur. Dit hangt af van hoe frequent u de navigatie accu gebruikt, maar ook van de genoemde capaciteit van de accu. De kwaliteit van de navigatieaccu zelf is ook belangrijk. Zo moet deze perfect geïsoleerd zijn, zodat er geen stroom en zeker geen elektrolyt verloren gaat.

Navigatie accu’s voor systemen zoals Golf Buddy of Mitac

Naast navigatie accu’s voor de auto vindt u bij Conrad ook navigatie accu’s voor navigatiesystemen zoals bijvoorbeeld de Golf Buddy. Dit is een navigatiesysteem geïntegreerd in een polshorloge. We hebben eveneens navigatie accu’s beschikbaar die geschikt zijn voor Mitac-systemen van het merk Mio.

Waarom navigatie accu’s bij Conrad kopen?

Bij Conrad hebben we een groot aanbod navigatie accu’s. Wilt u voor uw transportbedrijf of een andere onderneming een navigatie accu kopen, dan adviseren we u graag bij uw aankoop. Wij onderhouden met onze leveranciers een intensieve samenwerking op het vlak van technologie en onderzoek, zodat we als eersten op de hoogte zijn van nieuwe producten en nieuwe trends. Deze kennis delen we als sourcingplatform graag met u als klant. Zo bieden we u de beste navigatie accu’s aan voor uw concrete situatie.

Navigatieapparatuur en navigatietoebehoren zijn eveneens onderdeel van ons aanbod met meer dan 450.000 artikelen. Indien gewenst komen we ter plaatse naar uw bedrijf om de mogelijkheden te bespreken voor een globale aankoop van navigatieapparatuur. Als u snel even een nieuwe accu voor uw navigatiesysteem nodig heeft, kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Met enkele muisklikken bestelt u een nieuwe navigatie accu, die u de volgende dag stipt bij u thuis ontvangt.