Uw beoordeling van Conrad is belangrijk voor ons

Een artikelbeoordeling kost maar enkele minuten van uw tijd en u helpt er andere klanten mee. Daarom moedigen we al onze klanten aan om hun ervaringen met het gekochte artikel te delen. Elke feedback is welkom.

 

1. Ga naar uw artikel op onze website

Enkele weken na uw aankoop ontvangt u van ons een e-mail met de uitnodiging om een review te schrijven. Laat u liever op een ander moment een review achter, dan kunt u altijd direct naar uw artikel op onze website gaan.

2. Klik op ‘schrijf een review’

In de e-mail of op onze website klikt u op de tekst ‘schrijf een review’ om een nieuwe artikelbeoordeling te kunnen schrijven.

3. Beoordeel het artikel d.m.v. sterren

U beoordeelt het door u gekochte artikel op basis van sterren, waarbij 1 slecht is en 5 uitstekend is.

4. Beschrijf uw ervaring met het artikel

Daarna kunt u (kort) uw ervaringen met het artikel beschrijven. Hoe heeft u het artikel ervaren? Dit kan in minimaal 50 tekens dus neemt maar een paar minuten in beslag.

5. Voeg eventueel andere artikelen, foto’s of video’s toe

Als laatste heeft u de mogelijkheid om andere artikelen toe te voegen die samen met het hoofd-artikel gebruikt/gekocht zijn. Zo kunt u meerdere artikelen tegelijk beoordelen. Ook kunt u foto’s of video’s over het gebruik van het artikel toevoegen. Dit alles is optioneel, dus het mag maar hoeft niet!