Speciale diensten voor onze zakelijke klanten

 


Business Plus Service >

Profiteer van franco levering, een betalingstermijn van maar liefst 60 dagen en betalen op rekening.

 


Conrad Connect >

Combineer slimme apparaten met elkaar in één overzichtelijk dashboard en laat ze onderling communiceren. Ideaal om diverse systemen aan elkaar te koppelen en dit volledig te automatiseren.

 


Download Center >

In het Conrad Download Center kunt u interessante extra informatie m.b.t. het assortiment downloaden. Databladen, gebruiksaanwijzingen, schakelschema´s en andere artikelinformatie staan voor u ter beschikking.

 


Gekalibreerd assortiment >

Kalibratie van uw meetapparatuur is van essentieel belang om nauwkeurigheid en betrouwheid tijdens metingen te kunnen garanderen. Wij bieden de mogelijkheid om artikelen vooraf conform ISO of Dakks te kalibreren.

 


Kabelassemblage service >

Ligt de kabel van uw voorkeur niet op voorraad of heeft u een specifieke wens? Configureer hem en wij assembleren voor u.

 


Logoservice >

Personaliseer relatiegeschenken en attenties voor uw personeel of jubilarissen. Wij bieden de mogelijkheid om onze artikelen te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam.

 


Offertetool >

Zoekt u een aanbod op maat? Met onze offertetool vraagt u snel en vrijblijvend een offerte aan.

 


Onderwijsposters >

Zijn uw klaslokalen toe aan een visuele upgrade? Onze technische posters zijn gericht op moderne techniek én natuurlijk ontzettend leerzaam. Vraag de posters vandaag nog gratis aan.

 


Onderwijsvoordeel >

Bent u inkoopbevoegd en werkzaam bij een onderwijsinstelling? Meld u vandaag nog aan als onderwijsinstelling en profiteer direct van vele voordelen waaronder 5% korting op uw aankopen en franco levering.

 


PCB-service >

Op zoek naar een manier om uw PCB-designs te laten fabriceren? Met onze PCB-service is dit mogelijk. Wij fabriceren vanaf 1 stuk zonder opstartkosten en de configuratie is eenvoudig te realiseren middels een online-tool.

 


PCB Tekenen >

Zelf uw PCB´s en schakelschema´s tekenen? Met het eenvoudig te gebruiken en complete Autodesk Eagle softwarepakket kunt u al uw technische ideeën professioneel en uitgebreid vormgeven. Een absolute must voor iedere engineer

 


Switch & Save >

Haal het maximale uit uw budget met onze eigen merken. Ontdek duizenden kwalitatieve alternatieven voor de A-merken voor een fractie van de prijs. Vraag vrijblijvend een alternatief aan en bespaar vandaag nog op uw inkoop.

 


Whitepapers & magazines >

Haal het maximale uit uw budget met onze eigen merken. Ontdek duizenden kwalitatieve alternatieven voor de A-merken voor een fractie van de prijs. Vraag vrijblijvend een alternatief aan en bespaar vandaag nog op uw inkoop.

 


3D-printservice >

Met onze 3D-printservice is 3D-printen echt toegankelijk. Zonder opstartkosten printen wij uw design waarbij levering vanaf 1 stuk al mogelijk is. Ideaal voor prototype-doeleinden en het fabriceren van op maat gemaakte onderdelen.