binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/brandpages/header-phoenixjpg/header-phoenixjpg/hippogallery:original

Bestsellers Phoenix Contact

Een kleine greep uit het assortiment Phoenix Contact. Wilt u zien wat er nieuw is?

Bekijk de nieuwe artikelen >>

Phoenix Contact, creatieve oplossingen voor een intelligente wereld

Praten we over Phoenix Contact, dan praten we over toonaangevende producten, systemen en oplossingen rondom de elektrotechniek en automatisering. Met innovatieve producten maakt Phoenix Contact uw productie toekomstbestendig: Industrie 4.0.

Oplossingen voor de toekomst

Met toonaangevende aansluit- en automatiseringstechniek Phoenix Contact oplossingen voor de wereld van morgen. Waar deze ook maar nodig zijn – bijvoorbeeld in de verkeersinfrastructuur, de elektromobiliteit, voor schoon water, duurzame energie en intelligente voedingsnetten of energie-efficiënte machine- en installatiebouw.

Met bijna 100 jaar ervaring in de machinebouw en automatisering werkt Phoenix Contact vandaag al aan de intelligente productie van morgen.

Connectoren en printklemmen als sleutelpositie in de apparatenbouw

Veelzijdige ronde connectoren in M5 t/m M58, data- en PV-connectoren alsmede modulaire rechthoekige en industriële heavy-duty-connectoren: het omvangrijke connector programma van Phoenix Contact biedt een enorm aantal oplossingen voor industriële en semi-industriële toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan ronde connectoren, dataconnectoren, heavy-duty connectoren, modulaire rechthoekige connectoren, laadconnectorsystemen, fotovoltaïsche connectoren en doorvoerklemmen voor hoge stromen.

Aansluitklemmen

Ongeacht of u voor de schroef-, veerdruk-, push-in-, snel- of boutaansluiting kiest: alle aansluittechnieken zijn dankzij de dubbele functieschacht onderling vrij te combineren, met dezelfde toebehoren. Daarbij is de technologie van Phoenix Contact door de uniforme doorverbindings-, coderings- en testtoebehoren kostenbesparend.