Phoenix Contact

Phoenix Contact, specialist in automatisering

Praten we over Phoenix Contact, dan praten we over toonaangevende producten, systemen en oplossingen rondom de elektrotechniek en automatisering. Met innovatieve producten maakt Phoenix Contact uw productie toekomstbestendig: Industrie 4.0.

 

Oplossingen voor de toekomst

Met toonaangevende aansluit- en automatiseringstechniek Phoenix Contact oplossingen voor de wereld van morgen. Waar deze ook maar nodig zijn – bijvoorbeeld in de verkeersinfrastructuur, de elektromobiliteit, voor schoon water, duurzame energie en intelligente voedingsnetten of energie-efficiënte machine- en installatiebouw.

Bekijk alles van Phoenix Contact

Phoenix Contact
 

Industriële connectoren van Phoenix Contact

Industriële connectoren

Industriële connectoren

Veelzijdige ronde connectoren in M5 t/m M58, data- en PV-connectoren alsmede modulaire rechthoekige en industriële heavy-duty-connectoren: het omvangrijke connector programma van Phoenix Contact biedt een enorm aantal oplossingen voor industriële en semi-industriële toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan ronde connectoren, dataconnectoren, heavy-duty connectoren, modulaire rechthoekige connectoren, laadconnectorsystemen, fotovoltaïsche connectoren en doorvoerklemmen voor hoge stromen.

Bekijk alle industriële connectoren

 

Aansluitklemmen van Phoenix Contact

Aansluitklemmen

Aansluitklemmen

Ongeacht of u voor de schroef-, veerdruk-, push-in-, snel- of boutaansluiting kiest: alle aansluittechnieken zijn dankzij de dubbele functieschacht onderling vrij te combineren, met dezelfde toebehoren. Daarbij is de technologie van Phoenix Contact door de uniforme doorverbindings-, coderings- en testtoebehoren kostenbesparend.

Alle aansluitklemmen van Phoenix Contact

PLC's van Phoenix Contact

PLC's

PLC's

Phoenix Contact biedt functioneel uitbreidbare PLC's. De flexibele besturingsoplossing voor alle installatiesoorten. Wilt u programmeren volgens IEC 61131-3? Phoenix Contact biedt PLC's in alle vermogensklassen, om aan elke wens te kunnen voldoen. Bijvoorbeeld voor de machine- en installatiebouw, voor hernieuwbare energie of voor de automotive. 

Bekijk alle PLC's