Schneider Electric

Schneider Electric, connecting the world

Schneider Electric is marktleider op het gebied van digitale transformatie en staat bekend om haar uitgebreide technische knowhow. Schneider Electric levert innovatieve artikelen op het gebied van energiebeheer, productieproces, besturing en automatisering. Van schakeloplossingen tot complexe systemen, het uitgebreide assortiment van Schneider Electric biedt duurzame en efficiënte oplossingen die klanten helpen om elke uitdaging van de toekomst aan te gaan. 

 

Schneider Electric, 

Schneider Electric heeft, behalve het eigen merk, ook de premium merken Merten en Ritto in haar portefeuille. Meer dan 15.500 nieuwe artikelen zijn van deze merken nu opgenomen in het assortiment van Conrad Electronic. 

Bekijk alles van Schneider electric

Schneider Electric
 

Schneider Electric automatisering

Automatisering

Automatisering

Op het gebied van automatisering biedt Schneider Electric duizenden producten voor controle op afstand, schakeltechniek, aandrijftechniek en signaaltechniek. Daarnaast biedt Schneider electric PLC's en industriële schakelaars.

Bekijk alle Schneider Electric automatiseringsproducten

 

Schneider Electric connectoren

Connectoren

Connectoren

Aansluitklemmen, kabelschoenen of netconnectoren, welke connectoren van Schneider Electric heeft u nodig? Hieonder vindt u een grip uit het assortiment connectoren. 

Schneider Electric connectoren