binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/brandpages/schneider-electric-1280x200-px-2018png/schneider-electric-1280x200-px-2018png/hippogallery:original

Schneider Electric, connecting the world

Schneider Electric is marktleider op het gebied van digitale transformatie en staat bekend om haar uitgebreide technische knowhow. Schneider Electric levert innovatieve artikelen op het gebied van energiebeheer, productieproces, besturing en automatisering.
Meer dan 160.000 werknemers van Schneider Electric werken wereldwijd samen om te kunnen reageren op de specifieke en veeleisende behoeften van klanten en om te helpen bij de implementatie van veeleisende projecten.

Van schakeloplossingen tot complexe systemen, het uitgebreide assortiment van Schneider Electric biedt duurzame en efficiënte oplossingen die klanten helpen om elke uitdaging van de toekomst aan te gaan. Schaalbare besturingstechniek vormt de basis van de flexibele en energie-efficiënte automatisering van zowel machines als procesinstallaties.
Dankzij Schneider Wiser heeft u de mogelijkheid om de installaties in uw gebouw via de app te beheren. Dit bespaart u tijd en geld en maakt uw dagelijkse leven eenvoudiger. Van verlichting en verwarming tot energiebeheer.

Schneider Electric, life is on

Schneider Electric heeft, behalve het eigen merk, ook de premium merken Merten en Ritto in haar portefeuille. Meer dan 15.500 nieuwe artikelen zijn van deze merken nu opgenomen in het assortiment van Conrad Electronic. Hiervan bevinden zich er ongeveer 6.500 in de installatiebranche, ongeveer 6.200 in de componentensector en de rest is verdeeld tussen ICT en Smart Home.
11.800 zijn artikelen van Schneider Electric, 3.100 zijn Merten artikelen en ongeveer 600 zijn zijn onderdeel van Ritto.

Merten by Schneider Electric

Mertens biedt u intelligente en slimme oplossingen voor verschillende toepassingen. Al meer dan 110 jaar staat Merten bekend om haar baanbrekende en ontwerpgerichte oplossingen voor intelligente gebouwen. Het assortiment omvat award-winnende switches, bewegingsdetectoren en oplossingen voor intelligente gebouwsysteemtechnologie op basis van de KNX-standaard. Met KNX, op dat moment mede opgericht door Merten, en de nieuwe Smart Home-oplossing Wider, biedt Merten by Schneider Electric oplossingen voor netwerken van afzonderlijke kamers of een compleet gebouw. Deze producten worden gebruikt in een groot aantal verschillende soorten gebouwen.

De interactie tussen de merken Merten, Ritto en Schneider Electric garandeert u optimale oplossingen op het gebied van gebouwinstallatie en gebouwsysteemtechnologie.

Ritto by Schneider Electric

Ritto biedt u slimme oplossingen van uitstekende kwaliteit voor intelligente gebouwcommunicatie. Als u uw gebouw wilt voorzien van intelligente communicatietechnologie, biedt Ritto u de juiste oplossingen voor een breed scala aan toepassingen. Sinds de oprichting in 1976 staat de naam Ritto voor communicatiesystemen met hoge gebruikersvoordelen, modern design en tijdbesparende installatietechnologie. Ritto-producten zijn een indrukwekkend voorbeeld van hoe vorm en functie perfect kunnen worden gecombineerd, of het nu gaat om deur- of kantoorintercoms, brievenbussystemen van videobewakingssystemen.
We leveren praktische concepten voor privé- en commercieel gebruik die overtuigen door veiligheid en comfort. De producten van Ritto imponeren niet alleen met hun uitzonderlijk hoge kwaliteit en innovatieve kracht, maar ook met hun aantrekkelijke ontwerp. Talrijke gerenommeerde designprijzen bewijzen dit.

Een greep uit de nieuwe producten