binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/brandpages/siemens-1280x200-px-2018jpg/siemens-1280x200-px-2018jpg/hippogallery:original

Siemens, ingenuity for life

Siemens is een wereldwijd bedrijf met een focus op elektronica, automatisering en digitalisering. Als een van de grootste leveranciers van energie-efficiënte, hulpbronnenbesparende technologieën, is Siemens een leider in systemen voor stroomopwekking, overdracht en medische diagnose. Het bedrijf speelt een pioniersrol in oplossingen voor infrastructuur en industrie. Al meer dan 170 jaar staat Siemens bekend om zijn wereldwijde aanwezigheid. 

Miljarden intelligente apparaten en machines genereren enorme hoeveelheden gegevens die de echte en virtuele werelden samenvoegen. Het gebruik van digitale technologieën maakt productie, energiesystemen en infrastructuur efficiënter, rendabeler en toekomstbestendig, ongeacht of het een elektriciteitscentrale, een transportnetwerk van een commerciële of industriële afdeling is. Siemens heeft de juiste oplossing voor elke toepassing. Ook u kunt profiteren van de vele voordelen die Siemens u biedt met haar innovatieve, hoogwaardige en duurzame producten en systeemoplossingen op het gebied van automatisering, aandrijving, installatie en industriële schakeltechnologie.

Alle Siemens LOGO! artikelen beschikbaar

Met toegang tot het complete assortiment van Siemens zijn nu meer dan 48.000 producten en systeemoplossingen op het gebied van automatisering, aandrijving, installatie- en industriële schakeltechnologie beschikbaar. Dit geeft u de mogelijkheid om alle benodigdheden in één keer bij één partner te bestellen. 

Conrad biedt u Siemens artikelen in onder andere de volgende categorieën:

Bekijk alle artikelen van Siemens >

Nieuw van Siemens

Onlangs hebben wij meer dan 1000 nieuwe artikelen van Siemens aan ons assortiment toegevoegd. Bijvoorbeeld de zeer compacte en 2-polige FI/LS compact aardlekschakelaar,  de 2-polige brandbeveiliging LS-switch combi B16, de Siemens LOGO! 8.2 PLC starterkit en een Siemens LOGO! aansturingsmodule. Maar dat is lang niet alles. Wilt u alle nieuwe artikelen van Siemens bekijken? 

Bekijk alle nieuwe artikelen van Siemens >

Siemens Logo! actieartikelen

Uitgelichte artikelen