binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/brandpages/zipper-1280x200-px-2018jpg/zipper-1280x200-px-2018jpg/hippogallery:original

Uitgelichte artikelen

Zipper, tools voor tuin & werkplaats

Zipper beschikt over een jarenlange knowhow en een zorgvuldig geselecteerd assortiment generatoren, bouwmachines, tuingereedschap, automotive- en houtbewerkingstools. Zowel voor de ambitieuze tuinman, de doe-het-zelver als voor professionele gebruiker biedt Zipper duurzame tools.

Zipper Tuingereedschap

Drukspuiten, grastrimmers, tuinkarren, heggenscharen of complete tuingereedschapsets; Zipper biedt voor een zeer aantrekkelijke prijs tuingereedschap voor vrijwel elke klus buitenshuis. Op elke tool geldt een garantie van minimaal 2 jaar.  

Zipper gereedschap

Voor de professionele klusser biedt Zipper verschillende handzame apparaten waarmee u elke klus kunt klaren. Denk bijvoorbeeld aan een tegelsnijder, paneelcirkelzaag, schaafbank, sloophamer, boorhamer en tafelcirkelzaag. Alles afgestemd op de veeleisende gebruiker.

Zipper automotive producten

Speciaal voor de automotive branche en de auto-hobbyist biedt Zipper handige producten die het werk vereenvoudigen. Zo biedt Zipper mobiele (knie)wielplaten waarmee u op elke plek kunt komen. Maar ook een handige mobiele werkplaatskruk met opbergvakken voor de meest gebruikte tools, een bandenmontagemachine en balanceerapparaat bestelt u eenvoudig online van dit merk.