binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/brandpages/apc-1280x200-px-2018jpg/apc-1280x200-px-2018jpg/hippogallery:original

Smart-UPS losse hardware

Deze Smart-UPS van APC kunnen als losse elementen worden ingezet. Hiervoor heeft u geen rackmount nodig.

Smart-UPS rack mountable

Deze Smart-UPS van APC zijn geschikt voor rack mount. Door de Smart-UPS in een rack te monteren, kunnen ze worden gestapeld, gekoppeld en ruimtebesparend worden weggewerkt.

Back-UPS

Beveilig uw kostbare hardware met een Back-UPS. Snel, betaalbaar en betrouwbaar.

Overspanningsbeveiliging en stroomoplossingen voor computers en home entertainment-systemen

Veiligheid en kostenbesparingen met APC-producten

U heeft aanzienlijke bedragen geïnvesteerd in uw computer, netwerk, elektronica, uw beveiligingssysteem en andere elektronische apparatuur. Bescherm deze gevoelige apparaten goedkoop met APC's krachtige back-upsystemen met batterijvoeding en hoogwaardige overspanningsbeveiliging

Overspanningsbeveiliging 

Bij onweer komt het regelmatig voor dat blikseminslag elektrische apparatuur beschadigt. Dit kan dubbel vervelend voor u zijn: ten eerste moet u uw apparaten opnieuw aanschaffen en ten tweede kan er sprake zijn van gevoelig gegevensverlies. Vaak gaan deze stroomstoten en -pieken onopgemerkt en verminderen ze de levensduur van uw elektrische apparaten. Bescherm uw apparatuur effectief met hoogwaardige overspanningsbeveiliging van APC.

Reservebatterijen

UPS-batterijen vormen de kern van elke ononderbroken stroomvoorziening. De standaard levensduur van de batterijen van UPS-batterijen is gemiddeld 3 jaar. Om een veilige voeding van het UPS-systeem te garanderen in geval van stroomuitval, moeten de batterijen op tijd worden vervangen. Beveilig uzelf op betrouwbare wijze met de originele vervangende batterijen van APC.

UPS - De noodbatterij voor uw systemen

Veel componenten binnen een netwerkinfrastructuur (switches, routers, servers, werkstations, opslagsystemen, enz.) Moeten 24 uur per dag beschikbaar zijn om de goede werking van een systeem te garanderen. Dit betekent ook dat deze apparaten afhankelijk zijn van een permanente, fluctuatievrije voeding. Om dit te waarborgen, worden zogenaamde UPS's (Uninterruptible Power Supply) gebruikt. Deze UPS'en kunnen - in tegenstelling tot AEV's (Generic Backup Power Supplies) - in feite een ononderbreekbare stroomvoorziening bieden voor kritieke belastingen gedurende een bepaalde periode in het geval van een stroomstoring of netwerkfluctuaties.