binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/brandpages/dahua-1280x200-px-2018jpg/dahua-1280x200-px-2018jpg/hippogallery:original

Videobewaking met Dahua

Dahua is één van de grootste leveranciers van videobewaking ter wereld. Met een specialisatie in video bewakingtechnologie en het ontwerpen en produceren van CCTV en videobewakingsproducten is Dahua dé specialist op het gebied van surveillance technologie. Dahua Technology Co., Ltd. is een toonaangevende video-gecentreerde slimme IoT-oplossing en serviceprovider. Op basis van technologische innovaties biedt Dahua Technology end-to-end beveiligingsoplossingen, -systemen en -services voor het bedrijfsbeheer en consumenten.

Beveiliging & bewaking

Op het gebied van beveiligingscamera's is Dahua hét merk voor installateurs en beveiligers. Met hoogwaardige technologie en geavanceerde functies kiezen professionals niet voor niets voor dit topmerk. De beveiligheidscamera's zijn uitgerust met diverse technische snufjes, zoals ONVIF-ondersteuning, vandalismebeveiliging, PoE IEEE 802.3af, IR-LED's, zwenk-/kantelfunctie en veel meer. Met een maximale resolutie van 4096 x 1800 pix bieden de beveiligingscamera's haarscherpe video- en fotobeelden en door de rotatiemogelijkheid tot maar liefst 180° blijft geen hoek onbewaakt.

Uitgelichte artikelen