FRITZ! Smart Home

FRITZ! Smart Home

18 jul 2019

Een systeem waar communicatie tussen verschillende apparatuur zoals smartphones, tablets, huistelefoons en nog veel meer IT-apparaten op nummer één staat. Meet uw stroomverbruik voor welk apparaat dan ook. Een simpele lamp op tijd laten uitschakelen zonder daar enige moeite voor te doen, overal in huis voorzien zijn van pijlsnelle verbindingen en een probleemloos WiFi. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele telefoniemogelijkheden. Alles is mogelijk met de FRITZ! Smart Home functies.

Een AVM FRITZ!Box voor uw thuisnetwerk

Regel uw internet op welke wijze dan ook in een zeer hoge snelheid. Bereik met uw WiFi snelheden van max. 450 MBit/s. Een bedraad netwerk of een draadloos netwerk, beiden goed beveiligd met de geïntegreerde firewall en WPA2-versleuteling. En voor meer zekerheid in uw thuisnetwerk heeft FRITZ! ook Dualband 2.4 GHz of Dualband 5 GHz.

> Bekijk onze FRITZ!BOX artikelen

Meet uw elektriciteitsverbruik per apparaat

De AVM FRITZ!DECT 200, een simpel klein apparaatje, wat heel veel kan betekenen in uw netwerk. Meet uw stroomverbruik op en lees de gegevens af op uw PC, smartphone, tablet of notebook waarmee u de FRITZ!DECT 200 kunt aansturen. Een apparaat laten afsluiten of opstarten op vaste tijden zonder daar zelf moeite voor hoeven te doen is mogelijk. Ook instellen wanneer er een internetverbinding is en wanneer deze weer afgesloten moet worden, FRITZ!DECT 200 regelt het.

Bekijk hier de FRITZ!DECT 200

Een netwerk via stopcontacten

Stop met het leggen van kabels in uw huis! Met de AVM FRITZ!Powerline wordt het voor u mogelijk gemaakt om uw thuisnetwerk te vergroten via uw stopcontacten. Hierdoor is het mogelijk om in bijna elk gedeelte van uw huis een goede internetverbinding te krijgen. Via het elektriciteitsnet kunt u snelheden bereiken van max. 500 MBit/s.

> Bekijk onze FRITZ!Powerline artikelen 

Breidt uw draadloze netwerk uit met max. 300MBit/s

De AVM FRITZ!Repeater pakt het WiFi-signaal op van bv. uw thuisnetwerk, vervolgens wordt dit signaal door deze repeater weer versterkt in het gebied waar deze repeater geplaatst is. Op deze manier zou u een heel gebouw kunnen voorzien van een goed WLAN-bereik. Simpele installatie met de WPS (WiFi Protected Setup) knop en geschikt voor elke 230 V stopcontact.

> Bekijk onze FRITZ!Repeater artikelen

Verbindt eenvoudig en snel uw laptop met WLAN

Met de AVM FRITZ!WLAN USB Stick wordt uw laptop, computer of notebook eenvoudig en snel verbonden met verschillende WLAN- netwerken. Makkelijk en overal mee naar toe te nemen. Een soort kleine router voor op zak.

> Bekijk onze FRITZ!WLAN USB Stick artikelen

Telefonie via FRITZ!Fon

Ook telefonie is mogelijk bij FRITZ!. Met FRITZ!Fon kunt u bellen over het internet, wat men ook wel VoIP noemt, of u kunt bellen via de vaste lijn. Met uw smartphone via de FRITZ!BOX bellen is ook mogelijk. U wordt via de FRITZ!BOX naar het nummer doorgeschakeld waar u naar toe wil bellen. Op deze manier bespaart u een hoop kosten. Wel heeft u hierbij de FRITZ!App Fon nodig. Deze is heel eenvoudig te downloaden. De hoge spraakkwaliteit wordt geregeld door het hoge bandbreedtebeheer.

Bekijk hier de FRITZ!Fon artikelen

FRITZ!BOX compatibel met Ziggo

De Fritz!Boxen van AVM zijn natuurlijk ook zeer geschikt ter vervanging van de router van uw internet provider.
Bij een conventionele verbinding met een patchkabel zoals XS4ALL heeft kunt u de router omwisselen voor een Fritz!Box. Maar ook bij aanbieders zoals Ziggo die hun eigen modem hebben kunt u uw netwerk uitbreiden met een Fritz!Box.
Ziggo modemrouters beschikken namelijk over een bridgefunctie. Met deze functie kunt u het router gedeelte van de modemrouter uit laten zetten zodat deze alleen als modem fungeert.
Door deze dan aan te sluiten op de WAN-poort (of LAN poort 1) van een Fritz!Box kunt u deze als standaard router gebruiken en van alle functies gebruik maken.
De bridgefunctie kunt u zelf niet uitzetten, hiervoor dient u contact op te nemen met de Ziggo helpdesk.

Meest recente artikelen

Conrad officieel reseller Arduino®

19 okt 2021

Conrad officieel reseller Arduino®

Tips & trucs om snel en eenvoudig energie te besparen

6 okt 2021

Tips & trucs om snel en eenvoudig energie te besparen

Een virusvrije omgeving door UV-C desinfectie

10 aug 2021

Een virusvrije omgeving door UV-C desinfectie

Met eMobility bespaart u geld én bent u milieubewust

9 aug 2021

Met eMobility bespaart u geld én bent u milieubewust

Kies de juiste stroomtang voor uw toepassing

6 aug 2021

Kies de juiste stroomtang voor uw toepassing

Eenvoudig energie besparen in huis

6 aug 2021

Eenvoudig energie besparen in huis

Vergelijk eenvoudig technische specificaties

4 jun 2021

Vergelijk eenvoudig technische specificaties

Uitleg: soldeerstations voor verschillende doelgroepen

12 mei 2021

Uitleg: soldeerstations voor verschillende doelgroepen

Vijvertechniek

1 apr 2021

Vijvertechniek

Alles wat u nodig heeft voor uw tuin

1 apr 2021

Alles wat u nodig heeft voor uw tuin