Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee

Tijd voor nieuwe technologie

De Conrad Tech Week

De Conrad Tech Week, een week lang exclusieve kortingen. Met de lente in het vooruitzicht, maakt de industrie zich weer op voor het bouwseizoen. De lente is ook de tijd dat mensen weer aan de slag gaan met de tuin. Wat u deze periode ook gaat doen, bij Conrad staan wij voor u klaar.

Tijdens de Conrad Tech Week kunt u, naast de scherp geprijsde aanbiedingen, ook gebruik maken van 10% extra korting. Hieronder kunt u zien hoe u gebruik kunt maken van de 10% extra korting.

De Conrad Tech week loopt van 21.03.2022 t/m 27.03.2022.

Ontvang 10% extra korting bij een bestelling vanaf €100 (incl. btw)

Bestel voor minimaal € 100 (incl. btw) en ontvang 10% extra korting op uw bestelling. Deze extra korting geldt voor alle producten op onze website* (ook de sale producten op deze pagina).
De 10% korting kunt u activeren in uw winkelmandje door de kortingscode 10TECH toe te voegen.

* Onze actievoorwaarden zijn van toepassing.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord