Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  ABB is een wereldomvattend concern op het gebied van prestatieverbetering van nutsbedrijven en industrieën met een zo laag mogelijk negatieve impact op het milieu. ABB is wereldwijd marktleider in kracht- en automatiseringstechnologie. Innovatie is het belangrijkste kernwoord bij dit concern en veel van de nieuwste technologieën vinden hun oorsprong bij ABB. Het bedrijf levert vanuit locaties over de hele wereld een enorme hoeveelheid producten en onderdelen, onder andere op het gebied van power electronics, motoren, transformators, meetapparatuur enzovoort.

  ABB klemmen | Altijd op voorraad

  Bij Conrad kunt u terecht voor producten en onderdelen van ABB. Het aanbod bestaat uit diverse categorieën. Een van de categorieën wordt gevormd door de in de installatietechniek gebruikte aansluitklemmen en aansluitklem toebehoren van ABB. U moet hierbij denken aan een aardingsklem, een zekeringsklem of een doorgangsklem. Ze worden geleverd in verschillende maten en modellen. Zo zijn er bijvoorbeeld installatie-etageklemmen en basisklemblokken. Er is, kortom, een groot aanbod aan klemmen van het merk ABB voor een zeer uiteenlopend aantal klussen in de installatietechniek. De producten van ABB en zeker ook deze klemmen, zijn van uitstekende kwaliteit en hoge functionaliteit. Ze worden overal in de installatietechniek gebruikt en vormen de standaard op dit gebied.

  Informatie en technische specificaties over ABB in de webwinkel

  Met de informatie en de technische specificaties in onze webshop helpen wij u bij het kiezen en kopen van de klemmen die u nodig heeft. Als u deze informatie leest weet u precies welke klemmen u moet hebben. Zo staat bijvoorbeeld altijd aangegeven wat de maten zijn, onder welke categorie de klem valt (bijvoorbeeld aardingsklem), wat het aantal polen per rij is en wat de vervuilingsstaat is. Ook staat vermeld voor welke toepassingen u de klem kunt gebruiken.

  Toebehoren

  ABB levert ook bijbehorende coderingkaarten, doorverbindingstrips, markeringshouders, eindschotten en andere toebehoren. Daaronder vallen ook afdekplaten, afsluitplaten voor klemmen met schroefaansluiting en eindplaten. De uniforme, grijze kleur van de plaatjes en eindschotten maakt identificatie van de circuits in de serieklemcomponenten gemakkelijk.

  Neem bij vragen contact op

  Bestellen van ABB klemmen en toebehoren is eenvoudig via onze webshop. Na het maken van uw keuze betaal je en binnen 1-2 dagen heeft u alles in huis. Mocht u er, ondanks alle informatie, toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op. Onze medewerkers zullen u graag te woord staan en  helpen u bij het maken van de juiste keuze.