Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Accu's en batterijen worden echt overal voor gebruikt. Uw belangrijkste en meest geliefde apparaten werken allemaal op een accu. Denk aan mobiele telefoons, tablets of laptops. Zonder een goed werkende accu zijn we reddeloos verloren. Accu's zijn daarmee onmisbaar geworden in dit huidige, digitale tijdperk.

  Topprestaties met nieuwe apparatenaccu's

  Een accu of oplaadbare batterij gaat lang mee, maar door zeer frequent gebruik wordt de kracht en daarmee de tijd dat u er gebruik van kunt maken steeds korter. Op den duur ligt uw apparaat alleen nog maar aan de oplader en dat is niet handig. Bij Conrad vindt u een zeer uitgebreid assortiment apparaataccu's en oplaadbare batterijen. Voor ieder apparaat is wel een geschikte accu te koop, denk bijvoorbeeld aan:

  • Accu's voor digitale videocamera's

  • Laptop accu's

  • iPod/iPhone compatible accu's

  • Accu's voor de elektrische fiets

  • En nog veel meer…

  Bestel een reserve-accu

  Wanneer u de garantie wilt hebben om nooit meer zonder stroom te zitten, is het aan te bevelen om voor uw belangrijkste apparaten een extra accu te bestellen. Op die manier komt u nooit zonder te zitten en ben u ook gegarandeerd van stroom als er even geen stopcontact in de buurt aanwezig is. Er zijn ook externe accu's waar u verschillende apparaten op aan kunt sluiten via een USB-aansluiting. De zogenoemde Powerbank is uw compacte, mobiele 'stopcontact' die u overal mee naartoe kunt nemen.

  Conrad heeft echt alles

  Bekijk hieronder het aanbod van accu's en oplaadbare batterijen. Voor ieder apparaat is een accu beschikbaar of is een andere oplossing mogelijk. Deze staan duidelijk en overzichtelijk aangegeven. Daarnaast vindt u, bij de toch al zeer scherpe prijzen, ook volop aanbiedingen en acties. Met een paar klikken heeft u de producten thuis. Bestellen gaat heel eenvoudig en betalen is al helemaal veilig. Mocht het onverhoopt toch niet het product zijn dat u bedoelde, dan kunt u het product weer heel eenvoudig retour sturen. Bestel nu en ontvang uw bestelling binnen enkele dagen in huis.