Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  U koopt een camera, telefoon, mp3-speler of nieuwe harde schijf en deze blijkt geen aansluiting te hebben voor de apparaten waarmee u het geheugen kunt gebruiken of uitlezen. Geen nood! Door een adapter of converter te gebruiken kunt u het apparaat probleemloos gebruiken. In ons assortiment vindt u onder meer geheugenkaartadapters, interface converters, seriële adapters, usb-adapters en nog veel meer.

  Data-cloner of kopieerstation

  Met een kopieerstation kunt u eenvoudig SD, microSD of IDE of SATA harde schijven kopiëren. Deze zijn er in alle denkbare soorten en maten.

  Geheugenkaartadapters

  Veel apparaten worden tegenwoordig uitgerust met een microSD-kaart. Deze kunt u meestal echter niet direct uitlezen op uw pc of laptop, dus u heeft een geheugenkaartadapter nodig. Deze zijn er in zowel USB- als SD-formaat.

  HDD dockingstation

  Met een HDD dockingstation voor uw harde schijf kunt u eenvoudig klonen of wissen. Zowel laptopschijven als gewone schijven kunnen in deze apparaten worden gestoken.

  Interface converters

  Heeft u nog een oude IDE-schijf liggen die u graag nog zou gebruiken? Met een IDE naar SATA converter is de klus zo geklaard. Ook zijn er interface converters voor CompactFlash-kaarten, mSATA-schijven en PCI Express-kaarten.

  Monitor-, tv- en AV-adapters

  Een oude spelcomputer of dvd-speler aansluiten op een moderne monitor of tv is vaak een onmogelijke opgave. Met een adapter die bijvoorbeeld SCART naar HDMI omzet of VGA naar DVI is het een kwestie van plug & play. In de categorie monitor-, tv- en AV-adapters vindt u honderden stekkers voor alle mogelijke combinaties.

  Seriële en parallelle adapters

  Seriële adapters worden nog regelmatig gebruikt maar vaak ontbreekt het aan de juiste aansluiting in het bestemmingsapparaat. Met een adapter die serieel en parallel verbindt weet u zeker dat u de juiste aansluiting kunt maken.

  Toetsenbord- en muisadapters

  Nog een oud mechanisch toetsenbord in bezit die al jaren trouwe dienst doet? Met een PS/2 naar usb-converter kunt u deze ook in uw nieuwe computer zonder problemen aansluiten. Ook verlengkabels en splitters vallen onder de categorie toetsenbord- en muisadapters.

  USB-adapters

  USB naar micro-USB, USB naar serieel, USB naar Apple-aansluitingen en ga zo maar door. Bij onze USB-adapters vindt u zo'n beetje alles wat om te vormen is naar USB en andersom.