Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan afstandsbedieningen en accessoires van diverse bekende merken zoals Logitech en OneForAll. Denk hierbij aan simpele afstandsbedieningen voor uw media-apparaten, alles-in-één afstandsbedieningen, maar ook voor ontvangers en signaalversterkers van Marmitek bent u bij ons aan het juiste adres.

  Afstandsbedieningen voor elk apparaat

  Alles in één met Logitech Harmony

  Tegenwoordig staat elk kantoor of bedrijfspand vol met een handvol apparaten die met een afstandsbediening bediend kunnen worden. Het gebeurt dan ook meer dan eens dat de betreffende afstandsbediening zoek is geraakt of niet werkt.

  Vervelend, maar niet onoverkomelijk. Diverse merken verkopen zogenaamde 'alles in één'-afstandsbedieningen, maar geen enkele is zo populair en uitgebreid als de Harmony-serie van Logitech.

  De Harmony Ultimate is het neusje van de zalm en kan tot wel 15 apparaten bedienen. Daarnaast gaat het signaal van de afstandsbediening zelfs door deuren en kasten en kunt u met Bluetooth diverse apparaten aansturen. Een handige app zorgt ervoor dat u ook uw smartphone in een afstandsbediening kunt veranderen.

  Deze afstandsbediening komt met een oplaadstation en is voorzien van een touchscreen met cijferblok. Zo heeft u alle apparaten vanaf één plek onder controle.

  Signaalversterkers

  Niets is zo vervelend als op te moeten staan omdat de kast waar de infraroodontvanger van uw apparaat zich bevindt, nog dicht zit of te ver weg staat. Met een Marmitek-signaalversterker behoort dat tot de verleden tijd. Neem bijvoorbeeld de infraroodverlenger PowerMid XL 08900. Door een zender bij het ontvangende apparaat te plaatsen en één in de buurt van waar u zit, creëert u de mogelijkheid om vanuit een andere kamer of met gesloten kasten en/of deuren uw audio- of video-apparatuur aan te sturen. Het spreekt voor zich dat het erg handig is als u een mediacenter in de woonkamer hebt en deze ook in de slaapkamer aan kunt sturen.

  Een verrassende collectie afstandsbedieningen

  De collectie bevat ruim 50 afstandsbedieningen en tientallen (bijbehorende) accessoires. Kijk dus gerust even rond en geheid dat er een afstandsbediening te krijgen is, die voldoet aan uw wensen. 

  Waarom uw afstandsbedieningen bij Conrad kopen?

  • Scherpe prijzen bij grote én kleine aanvragen 
  • Grote aantallen direct uit voorraad leverbaar 
  • Geen minimum bestelhoeveelheid 
  • Hoogwaardige apparatuur voor ieder project
  • Professionele ondersteuning bij projectaanvragen
  • Direct contact met één van de accountmanagers van ons business-team
  • ISO 9001 certificering
  • Gratis retourneren