Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier gewoon over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier gewoon over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Wilt u een aangename werktemperatuur in uw kantoor- of bedrijfsomgeving? Met de airconditioning systemen van Conrad heeft u professionele apparatuur in huis voor een optimale regulatie van het binnenklimaat. Vooral in de warme maanden is het prettig om in uw bedrijfspand een aangenaam klimaat te hebben. Hitte op kantoor is vermoeiend en leidt tot concentratieproblemen, die de prestaties van werknemers onder druk zetten. Conrad biedt een uitgebreid assortiment klimaatbeheersingssystemen die de binnentemperatuur optimaliseren.

  Airconditioning voor optimale klimaatbeheersing

  Mobiele airco unit voor snel en eenvoudig gebruik

  Een goed voorbeeld waarmee u uw omgeving koel kunt houden is een mobiele airco unit. Het voordeel van dit soort apparaten is dat u geen unit hoeft in te bouwen in het vertrek dat u wilt koelen. U zet eenvoudig de airco unit op de gewenste plek, waar niemand er direct last van heeft, en laat het apparaat zijn werk doen.Kies voor een mobiele en compacte airco voor het ideale binnenklimaat op uw kantoor. Veel van deze apparaten koelen uw vertrek niet alleen, maar ontvochtigen de ruimte ook.

  Het is prettig om te kiezen voor een mobiele airco met afstandsbediening, zodat u makkelijk vanaf uw werkplek de unit kunt bedienen. Middels een thermostaatregeling kan de ruimte continu op de juiste temperatuur worden gehouden.

  Airconditioning voor elke oppervlakte

  Per airco unit verschilt het koelvermogen voor de afmeting van de ruimte die kan worden gekoeld. Doorgaans kan een dergelijke unit een ruimte koelen tot rond de 26 m², maar wij bieden tevens airco units die geschikt zijn voor grotere vertrekken. Wilt u advies over welke airco het meest geschikt is voor uw ruimte? Neem dan contact op met ons business-team.

  Optimale luchtkwaliteit

  Voor een gezonde werkomgeving is het van belang dat de luchtkwaliteit optimaal is. Met de Kingmax AirQ Luchtkaliteitmeter meet u eenvoudig de luchtkwaliteit. Merkt u dat uw ruimtes regelmatig te droog zijn? Installeer dan een luchtbevochtiger, die u automatisch in en uit kunt laten schakelen met de handige tussenstekker van Hygrostaat Renkforce MH-810HN. Heeft uw klant last van een fluctuerende luchtvochtigheid of bent u bezig met een nieuwbouwproject? Neem dan contact met ons op voor de meest optimale oplossing voor zowel u als uw klant.

  Met een beluchter of ventilator kunt u vocht aan de ruimte onttrekken en afvoeren. Kies voor een (inbouw) wand- of plafondventilator om eventuele vochtproblemen door condensatie op te lossen. In ons aanbod badkamerventilatoren vindt u veel scherp geprijsde ventilatoren van hoge kwaliteit.

  Gegarandeerde kwaliteit

  Conrad is al ruim 90 jaar dé partner op het gebied van elektronica en techniek in de breedste zin van het woord. Van totaalproducten tot componenten, van batterijen tot lesprogramma’s, Conrad speelt niet alleen in op de huidige vraag; Conrad is vooruitstrevend, flexibel en denkt in oplossingen.

  Ons business-team staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar onze professionele, flexibele en klantvriendelijke benadering.

  Partnerpakket met voordelen voor ondernemers

  Plaatst u regelmatig bestellingen waar u verzendkosten voor betaalt? Wenst u een goede betalingstermijn of zoekt u een professionele en betrouwbare partner met verstand van zaken? Onze Business Plus service is dé oplossing om zorgeloos te kunnen bestellen. Met één pakket bent u een jaar lang verzekerd van de beste persoonlijke service en voordelen zoals franco levering en een betalingstermijn tot maar liefst 60 dagen.

  Vraag vandaag nog het Business Plus pakket aan of neem contact met ons business-team op voor meer informatie.

  De voordelen van Conrad

  • Standaard garantie van 2 jaar
  • Scherpe korting bij projectaanvragen 
  • Grote aantallen direct uit voorraad leverbaar 
  • Geen minimum bestelhoeveelheid 
  • Direct contact met één van de accountmanagers van ons business-team
  • Franco levering en een betalingstermijn van 60 dagen met onze Business Plus Service
  • ISO 9001 certificering
  • Gratis retourneren

  Met ons Business Plus Service bent u verzekerd van de beste tarieven en aantrekkelijke zakelijke voordelen.

  Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
  U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
  Afwijzen
  Akkoord