Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Een alarmsysteem is onmisbaar bij het goed beveiligen van uw woning of bedrijfspand. Er zijn verschillende soorten alarmsystemen met specifieke doeleinden. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld alleen een in- of uitgang te beveiligen, maar u kunt ook een camerasysteem aanleggen door een heel gebouw. Het zelf aanleggen van een goed functionerend alarmsysteem is eenvoudig met onze bekabelde systemen. Uiteraard gaat ieder alarm-artikel vergezeld van een duidelijke handleiding waarmee je direct aan de slag kunt. Naast complete alarmsystemen kun je bij ons ook terecht voor aanvullende componenten en accessoires voor uw alarmsysteem. Veel van onze complete alarmsystemen bieden tevens de mogelijkheid tot uitbreiding van het systeem.

  Bekabelde alarmsystemen bij Conrad

  Een goed voorbeeld van een alles in één alarminstallatie zijn onze complete alarmsets. Met bijvoorbeeld een 8-zone installatie inclusief telefoonkiezer is het mogelijk om een woning of bedrijf veilig te houden. Een 8-zone systeem heeft 8 alarmlussen die u kunt zien als zones. Met een groot aantal zones heeft u de mogelijkheid om op 8 verschillende punten een alarm aan te brengen voor een omvangrijke controle. Door middel van een ingebouwde telefoonkiezer bent u direct op de hoogte bij het afgaan van het alarm. Het is mogelijk om verschillende personen een unieke usercode te geven voor het aan- en uitzetten van het alarm. Zo weet u altijd wie er op een bepaald moment in het gebouw is geweest.

  Alarmsystemen bekabeld voor glas

  Alarmsystemen voor glas zijn zeer geschikt om eventuele indringers af te schrikken. Deze systemen zorgen ervoor dat er een luid geluidssignaal wordt afgegeven indien er een harde klap op het glas wordt gegeven. Uiteraard gaat het alarm ook af bij het breken van het glas. Deze systemen zijn geschikt voor dubbel glas en kunnen worden gecombineerd met stickers die de aanwezigheid van een alarm aanduiden. Tevens kan de combinatie worden gemaakt met bijvoorbeeld een alarmlamp die binnen of buiten het gebouw gemonteerd kan worden. Zo is de omgeving direct op de hoogte wanneer men probeert het gebouw via het glas binnen te dringen. Er kan gebruik worden gemaakt van magneetcontacten om eventuele opening van deuren, ramen en dergelijke te bewaken. Naast kant en klare alarmsystemen leveren wij artikelen waarmee het systeem kan worden uitgebreid. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een IR-detector, die middels fotocellen en infrarood techniek een deur, hal of ander kleiner vertrek kan bewaken. Maakt uw alarmsysteem perfect geschikt voor de ruimte die u wilt beveiligen met al onze componenten!