Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Heeft u een Apple-product en wilt u deze uitbreiden of beschermen? Dan zit hetgeen wat u zoekt vast wel tussen één van de duizenden accessoires die wij aanbieden. Ook voor een powerbank, oplaadkabel, AirPort en Time Capsule kunt u terecht in de categorie Apple toebehoren. Er zijn artikelen voor de iPad, iPhone, iPod, Apple PC en Macbook.

  Alles voor de iPad en iPad Mini

  De iPad is een ideale reispartner. In het vliegtuig, hotel of op een strandstoel even lekker onderuitzakken en wat bekijken of lezen. Dan wilt u natuurlijk niet dat uw iPad beschadigd raakt of vies wordt. In deze subcategorie vindt u niet alleen beschermhoezen een screenprotectors maar ook kabels, afstandsbedieningen, koptelefoons, luidsprekers, styluspennen of opslagapparaten.

  Covers, tassen, powerbanks, autoladers en nog veel meer voor de iPhone

  De iPhone is een luxueus product dat met zijn design en gebruiksgemak vele miljoenen mensen tot aankoop hebben overgehaald. De telefoon is echter ook kwetsbaar. Bescherm hem met een van de stijlvolle hoesjes en breng displayfolie aan op het scherm tegen krassen. Verder vindt u in deze subcategorie docks, accu's, mini-luidsprekers, kabels, koptelefoons en game-controllers. Eigenlijk alles wat u nodig kunt hebben voor uw iPhone.

  De beste koptelefoons voor uw iPod

  De mp3-spelers van Apple zijn nog steeds mateloos populair. Vooral tijdens het sporten of reizen is een op zichzelf staande mp3-speler prettig. Dan is het ook wel prettig dat u naar muziek kunt luisteren met een goede koptelefoon. Bij ons vindt u zowel in-ear als on-ear koptelefoons en nog veel meer accessoires.
  Denk hierbij aan autoladers, tassen, powerbanks, kabels en afstandsbedieningen.

  Rugzakken en beschermhoezen voor uw laptop

  Met een van de laptoprugzakken of beschermhoezen zorgt u dat uw MacBook veilig wordt vervoerd. Daarnaast verkopen wij SSD-schijven voor de Apple-laptops, nieuwe netvoeding en laadapters en externe dvd-branders.

  Netwerk- en back-up-apparatuur

  Met de Apple AirPort zorgt u dat u de maximale internetsnelheid in huis haalt. Bang om uw belangrijke gegevens kwijt te raken? De Time Capsule is een draadloze harde schijf met WiFi-signaal. Zo maakt u binnen een handomdraai een back-up.