Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Bij Conrad kunt u op het gebied van modelbouw alles kopen. Of het nu gaat om de bouw van modelauto's, modelboten of modelvliegtuigen, voor alle onderdelen kunt u bij Conrad terecht.

  Assen en hun toebehoren in de modelbouw

  Bij de technische modelbouw wordt een kleine, maar belangrijke, categorie gevormd door de assen en toebehoren. Immers, bijna alle vormen van technische modelbouw hebben te maken met wielen en andere draaiende onderdelen, waarbij assen een grote rol spelen. Wij hebben dan ook een compleet aanbod op het gebied van assen en toebehoren. Hieronder worden verstaan de aanloopschrijven, de assen zelf, assen-zekeringsringen en stelringen. Zo is bijvoorbeeld de aluminiumklemring met een dikte van 6 mm een veel verkocht onderdeel, evenals de asborgringen van 7 = 7 mm.

  Informatie en technische specificaties over de assen en toebehoren in de webshop

  Bij elk artikel, dus ook bij alle assen en toebehoren, vindt u de technische specificaties. U kunt zo dus precies zien welk onderdeel u moet hebben. Veel assen en toebehoren zijn tamelijk universeel en in veel situaties toepasbaar maar het is zaak om toch goed naar de afmetingen te kijken voordat  u uw bestelling plaatst. Het zou heel vervelend zijn als het onderdeeltje net niet past. Zeker in het geval van essentiële onderdelen, zoals wieltjes en andere draaiende onderdelen is het natuurlijk een absolute must dat alle maten kloppen. Bij een precisiehobby als technische modelbouw is iedere halve millimeter immers van belang. Dit is waarschijnlijk een van de redenen waarom u plezier heeft in deze technische hobby. Precisie speelt een grote rol, evenals technisch inzicht en de juiste materialen. Met het laatste kan Conrad u helpen.

  Bestellen of meer informatie

  Het bestelproces bij Conrad is zeer eenvoudig: maak uw keuze, u betaalt en binnen 1-2 werkdagen heeft de assen en toebehoren in huis. Al deze onderdelen worden verzonden vanuit ons magazijn in Duitsland, vandaar de levertijd van 1-2 werkdagen. De technische specificaties op de website maken duidelijk wat de eigenschappen van ieder onderdeel zijn, zodat u precies weet wat u bestelt. Als  u toch nog twijfelt of een vraag heeft over een bepaald onderdeel, mail ons dan voor meer informatie.