Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Op zoek naar audio-onderdelen of complete audio-sets voor professioneel gebruik? Conrad biedt binnen de categorie “Audio” de meest uiteenlopende audio producten voor zowel zakelijk als privé gebruik. Of u nu een karaoke installatie nodig heeft, oordopjes voor uw medewerkers of multiroom luidsprekers voor uw kantoorpand, alle producten zijn met zorg uitgekozen en van hoogwaardige kwaliteit, zodat u verzekerd bent van optimale kwaliteit.

  Welke audio-onderdelen  en apparatuur kunt u bij Conrad kopen?

  Ons complete audio assortiment vindt u onder de diverse categorieën in het menu, maar graag geven we u een kleine impressie van ons  assortiment audio-onderdelen:

  Waarom uw audio producten bij Conrad bestellen?

  Conrad is al ruim 90 jaar dé professionele partner op het gebied van elektronica en techniek in de breedste zin van het woord. Van totaalproducten tot componenten, van batterijen tot lesprogramma’s, Conrad speelt niet alleen in op de huidige vraag; Conrad is vooruitstrevend, flexibel en denkt in oplossingen.
  Door uitstekende prijsafspraken met onze leveranciers, zijn wij in staat u messcherpe prijzen te bieden. En bestelt u meerdere producten tegelijkertijd, dan profiteert u sowieso van aantrekkelijke staffelkortingen.

  Partnerpakket met voordelen voor ondernemers

  Plaatst u regelmatig bestellingen waar u verzendkosten voor betaalt? Wenst u een goede betalingstermijn of zoekt u een professionele en betrouwbare partner met verstand van zaken? Onze Business Plus service is dé oplossing om zorgeloos te kunnen bestellen. Met één pakket bent u een jaar lang verzekerd van de beste persoonlijke service en voordelen zoals franco levering en een betalingstermijn tot maar liefst 60 dagen.