Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier gewoon over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier gewoon over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Zoekt u auto luidsprekers ter vervanging of ter verbetering van uw audio installatie? Conrad biedt een breed assortiment subwoofers en speakers tegen zeer concurrerende prijzen voor zowel zakelijk als privé gebruik. Al vanaf 1 stuk te bestellen maar bij grotere afname profiteert u van aantrekkelijke staffelkorting.

  Inbouw auto luidsprekers koopt u bij Conrad

  In ons assortiment auto luidsprekers vindt u 2-weg en 3-weg coaxiale inbouwspeakers met verschillende eigenschappen voor wat betreft de belastbaarheid en geluidssterkte van de speakers. De speakers zijn eenvoudig in te bouwen middels een coax aansluiting en geven een volwaardig geluid.

  Uiteraard kunt u ook kiezen voor het inbouwen van een subwoofer voor een eersteklas bassweergave. Vaak worden de subwoofers geleverd als paar, zonder luidsprekers voor de hoge tonen. Dit maakt het mogelijk om de originele luidsprekers met behoud van de hoge tonen te vervangen. De inbouw luidsprekers gaan uiteraard vergezeld van een duidelijke handleiding, die u tevens voor aanschaf in kunt zien op de productpagina.

  Opbouw auto luidsprekers

  Binnen ons aanbod opbouw luidsprekers vindt u 2-weg en 3-weg coaxiale luidsprekers met verschillende wattages. Vaak worden deze speakers geleverd in een flexibel toepasbare behuizing, waardoor de opbouwmontage eenvoudig en snel is. Deze speakers staan garant voor een perfecte geluidskwaliteit en zijn bijzonder makkelijk te verwerken zonder dat hierbij veel voorkennis nodig is.

  Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor alle mogelijke accessoires en hulpmiddelen voor het installeren van uw nieuwe speakers. Zo bieden we professionele kabels in alle soorten en maten en andere artikelen zoals professioneel afdichtband en connectoren. Met de juiste middelen kunt u elke auto in een handomdraai voorzien van een nieuw en perfect functionerend geluidssysteem.

  Partnerpakket met voordelen voor ondernemers

  Plaatst u regelmatig bestellingen waar u verzendkosten voor betaalt? Wenst u een goede betalingstermijn of zoekt u een professionele en betrouwbare partner met verstand van zaken? Ons Business Plus service is dé oplossing om zorgeloos te kunnen bestellen. Met één pakket bent u een jaar lang verzekerd van de beste persoonlijke service en voordelen zoals franco levering en een betalingstermijn tot maar liefst 60 dagen.
  Vraag vandaag nog het Business Plus pakket aan of neem contact met ons business-team op voor meer informatie.

  De voordelen van Conrad.nl

  • Scherpe korting bij projectaanvragen 
  • Grote aantallen direct uit voorraad leverbaar 
  • Geen minimum bestelhoeveelheid 
  • Bescherming tegen ESD dankzij ons uniek elektrostatisch beschermde magazijn (EPA) 
  • Direct contact met één van de accountmanagers van ons business-team
  • Franco levering en een betalingstermijn van 60 dagen met onze Business Plus Service
  • ISO 9001 certificering
  • Gratis retourneren