Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Autoverlichting koopt u bij Conrad

  Bent u op zoek naar autoverlichting? In een auto of bedrijfsbus gebruikt u meer soorten verlichting dan u zich vaak realiseert. Zo is er uiteraard de wegverlichting en zitten er lampen in uw richtingaanwijzers. Maar er zijn ook lampjes verwerkt in het dashboard van uw auto of bus. Met de Conrad autoverlichting onderdelen en lampen bent u snel en goedkoop voorzien van de juiste verlichting.

  Welke soorten autoverlichting zijn er?

  Binnen ons scherp geprijsde assortiment autoverlichting vindt u autolampen voor verschillende doeleinden. Zo hebben we interieurlampen, kentekenverlichting, koplampen, mistlampen en aanhangerverlichting. De autoverlichting is te gebruiken voor personenwagens, bedrijfsbusjes, vrachtwagens etc. En koopt u een groter aantal in, dan profiteert u van aantrekkelijke staffelkorting.

  Interieurlampjes voor de auto

  Het vervangen van een auto interieurlampje is redelijk eenvoudig en kan vaak zelf gedaan worden. Kies uit ons uitgebreide assortiment gloeilampen en LED-lampen, waarmee u snel en eenvoudig de binnenverlichting van de auto weer laat functioneren.

  Het is prettig om altijd een extra lamp van het juiste type op voorraad te hebben voor het geval deze verlichting onderweg uitvalt. Naast de standaard verlichting bieden we ook extra heldere lampen die tot 4 maal meer licht afgeven. Uiteraard bieden we ook een serie lampjes voor de instrumentenverlichting. Deze signaleringslampjes zijn in verschillende uitvoeringen en tevens als LED-lampjes verkrijgbaar.

  Koplampen en bijbehorende fittingen

  Natuurlijk heeft u altijd reservelampen voor de auto bij u als u onderweg bent. Mocht u aangehouden worden tijdens een controle en uw lamp blijkt kapot te zijn, dan wilt u tenslotte geen boete krijgen omdat u geen lampje kunt verwisselen.

  Bent u niet tevreden met de kwaliteit van uw huidige koplampen of wilt u graag meer zicht hebben op de weg? Binnen ons assortiment autoverlichting vindt u onder andere koplampen met een langere lichtkegel, met tot 35 meter ruimer zicht op de weg. Ook kunt u kiezen voor een koplamp met witter licht of een blauwe gloed. Onze koplampen hebben een lange levensduur en zijn eenvoudig zelf in de auto te bevestigen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor (kop)lamp fittingen, knipperlichten, complete sets dagrijverlichting en overige autoverlichting.

  Overige autoverlichting

  Naast bovenstaande autoverlichting verkopen wij (magnetische) achterverlichting die bijvoorbeeld op een aanhangwagen kan worden gebruikt. Voor een duidelijk zichtbaar kenteken bieden wij tevens vervangende lampen naast speciale markeringsverlichting. Kortom; bij ons vindt u een vervangende lamp voor iedere soort verlichting die u op de weg gebruikt. Zorg ervoor dat u nooit zonder licht komt te zitten en vervang kapotte lampen onderweg met een set vervangende lampen. Dit is goed voor uw veiligheid en ook voor uw portemonee.

  De voordelen van Conrad.nl

  • Eenvoudige koppeling met uw inkoopsysteem
  • Scherpe korting bij projectaanvragen 
  • Grote aantallen direct uit voorraad leverbaar 
  • Geen minimum bestelhoeveelheid 
  • Bescherming tegen ESD dankzij ons unieke elektrostatisch beschermde magazijn (EPA) 
  • Direct contact met één van de accountmanagers van ons business-team
  • Franco levering en een betalingstermijn van 60 dagen met onze Business Plus Service
  • ISO 9001 certificering
  • Gratis retourneren