Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Uw badkamer is één van die kamers waar u gedurende de dag redelijk wat tijd in door brengt. Tel maar eens uit hoe vaak u de badkamer dagelijks binnenstapt. Daarom is het handig om de badkamer praktisch in te richten. Dit alles zal ervoor zorgen dat u graag in uw eigen badkamer zult vertoeven. Conrad.nl wil graag een handje helpen bij de zoektocht naar een handige badkamer.

  Voor bad en sanitair

  In ons assortiment bad & sanitaire accessoires vindt u zeker wat van uw gading, mocht u op zoek zijn naar een handdoekhouder. Maar niet enkel handdoekhouders zijn belangrijk. Heeft u al eens gedacht aan een tandenborstelhouder en douchearmaturen om de gel en zeep in te plaatsen? Hebben we ook! Al deze – en aanverwante - zaken zorgen ervoor dat je zonder zorgen en zonder moeite snel kunt douchen.

  Reiniging van de badkamer

  Houdt u van poetsen? Waarschijnlijk niet. Slechts een enkeling houdt ervan om uren te schrobben en te schuren. Wij denken met u mee, want enkel met het beste materiaal wordt poetsen een makkie. We hebben niet alleen badkamer- en douchetrekkers, maar ook speciale sponzen die de oppervlakken grondig reinigen zonder dat ze krassen nalaten. Deze zijn redelijk belangrijk aangezien in krassen vaak vuile resten zullen nestelen met allerhande vieze bacteriën als gevolg. Bekijk ook onze waterontharders. Deze zullen de kalkresten in bad, douche en wasbak doen verminderen.

  Douchesysteem

  Na een dag hard werken verdient u een ontspannende douche. Een douche zal pas ontspannend werken als u een douchekop gebruikt. Zonder is niet wat. Conrad.nl heeft dit in zijn bad & sanitair gamma opgenomen omdat wij vinden dat u deze ontspanning waard bent. Wij bieden u douchekoppen met:

  • Een spa-stand
  • Gekleurd licht ( kleurentherapie)
  • Kleine of brede regenstraal
  • Wateropslagfunctie

  Geniet van warm water

  U wenst natuurlijk altijd warm water, maar ook systemen die besparen op water en zelfs water filteren. Kijk snel en ontdek onze boilers, maar ook onze waterstopsystemen zodat u tijdens het scheren of tandenpoetsen geen overbodig water meer verspilt.

  Hygiëne

  Onze bad & sanitair artikelen zijn niet onuitputtelijk, maar wat er tussen zit is wel onmisbaar. Zelfs als u uw handen moet wassen, kunt u dit volautomatisch doen met uw eigen zeepdispenser. Handen drogen kunt u dan weer door een handdroger laten doen. Of gewoon met een handdoek van uw handdoekhouder.