Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Batterij- en accu-accessoires kopen?

  Verbruikt u veel batterijen in huis? Dan is het prettig om batterijen te kunnen testen, opladen en goed georganiseerd te bewaren. Het is prettig om altijd batterijen bij de hand te hebben voor apparaten als afstandsbedieningen, camera's en bijvoorbeeld gehoorapparaten. Kies voor kwalitatief hoogstaande oplaadbare batterijen om geld te besparen en zorg dat u altijd een opgeladen set paraat hebt! Met onze batterijen en accu -accessoires kunt u goedkoop en doeltreffend omgaan met uw batterijen. Uiteraard vindt u bij ons ook complete batterijensets waarmee u altijd voorbereid bent op het vervangen van een lege batterij.

  Batterijen, opladers, knoopcellen en accessoires

  In veel  apparaten die we in huis hebben zijn (kleine) accu's verwerkt. Enkele voorbeelden van dit soort apparatuur zijn oplaadbare telefoons, (nood)verlichting en oplaadbare kruimeldieven, spelconsoles en navigatie-apparaten. Zodra u merkt dat een van dit soort apparaten niet meer naar behoren werkt, heeft het zin om de accu te testen en eventueel te vervangen door een nieuwe. Met een goedkope batterijtester kunt u altijd zien hoeveel vermogen uw batterijen nog hebben, zo voorkomt u onnodig vervangen van uw batterijen en bespaart u geld. In ons assortiment hebben we een groot aantal batterijtesters beschikbaar voor een uitstekende prijs.

  Opladers

  Voor het opladen van batterijen kunt u kiezen voor een eenvoudige oplader, of voor een oplader die de voordelen van batterijen en een accu met elkaar combineert. De accu in dit type oplader houdt energie vast en loopt niet leeg zoals dat vaak het geval is bij accu's. Zo kunt u overal en altijd uw batterijen opladen. Kies voor een oplader met een digitaal weergavescherm, met een indicatie voor iedere apart op te laden batterij. Zo ziet u direct welke batterijen volgeladen zijn! Deze opladers kennen een snelle laadtijd voor zowel accu's en batterijen en zijn geschikt voor het circa 1000 maal opladen van uw batterijen. Zo bespaart u niet alleen geld, maar spaart u ook het milieu. De laders werken doorgaans op de netvoeding en zijn te koop inclusief een set oplaadbare batterijen.

  Knoopcellen

  In ons assortiment batterijen en accu-accessoires vindt u tevens een groot aantal knoopcellen van verschillende merken. Uiteraard leveren wij tevens oplaadbare knoopcellen van hoge kwaliteit. Kies voor de aanschaf van een grootverpakking knoopcellen als u deze batterijen vaak gebruikt, of combineer de aankoop van de cellen met een van onze opladers!