Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Last van vieze vlekken op uw cameradisplay of bent u bang voor krassen? Zegt uw dvd speler dat er geen dvd aanwezig is, hoewel u er net eentje heeft ingestopt? Moeten de koppen van uw oude videospeler gereinigd worden? Conrad.nl biedt voor elk van deze problemen een oplossing. Kijk snel bij bescherming en reiniging en kies de oplossing die u nodig heeft om uw probleem te verhelpen.

  Bescherming en reiniging van uw foto en video apperatuur

  Niets is lastiger dan vieze vlekken op een scherm. Het kan weleens voorkomen dat u met de vingers het schermpje van uw camera aanraakt. Maar gezien de technologische ontwikkeling en de opmars van touchscreens is men genoodzaakt het scherm voortdurend aan te raken, met allerhande rechtstreekse beschadigingen en vingervetvlekken als gevolg. Om dit te voorkomen en te verhinderen is conrad.nl trots dat ze bescherming en reiniging kunnen aanbieden en dit voor alle soorten cameradisplays. Kijk bij de camera- en display zoekaccessoires en vind in verschillende maten een displaybeschermingsfolie die uw display of monitor zal beschermen tegen, vuil, vingerafdrukken, krassen en uv-straling.

  Lastige zonnestralen

  U wilt een prachtig gebouw of standbeeld fotograferen. Niet alleen in het zuiden, maar ook in ons land kan de zon een lastig obstakel zijn om op een normale manier naar uw display te kunnen kijken. Treuren hoeft gelukkig niet langer, want natuurlijk kan dit verholpen worden. Bestel een monitor afschermkap en verhinder reflecterend licht op uw scherm.

  Reiniging cameralenzen

  Voor de optimale reiniging van uw multimedia apparatuur is bij Conrad.nl de keuze maximaal. Uw foto- of cameralenzen reinigen met de Conrad microvezel reinigingsdoekjes zal de hoge kwaliteit die u van foto's of films wenst exponentieel doen stijgen.

  Reiniging DVD en video

  Wilt u nog eens terug naar de tijd van weleer? Bekijk dan een video. Helaas zult u al snel merken dat de koppen van uw videorecorder gereinigd moeten worden. Voor dit probleem, maar ook als u de moderne dvd speler eens goed onder handen wilt nemen, moet u snel bij foto-,video-reiniging op conrad.nl kijken. Enkel zo kunt u weer extra van uw films genieten. Kies het reinigingsproduct dat uw toestel nodig heeft:

  • objectieve reinigingspen
  • lenspen mini pro
  • blaasbalg dust
  • mini dv reinigingscassette
  • schoonmaakgereedschap
  • DVD reinigingsdisc

  Investeer vandaag in reiniging en bescherming, zodat uw toestel veel langer meegaat dan normaal. Onderhouden van toestellen garandeert de levensduur en het zal veel minder kosten dan de aanschaf van een nieuw toestel.