Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Heeft u voor industriële machines sterke slijtvaste rollagers nodig? Bolvormige rollagers voor de aandrijftechniek koopt u online bij Conrad in diverse maten en van hoogwaardige materialen. Wij hebben bijvoorbeeld bolvormige kogellagers axiaal en radiale tonlagers. Onze rollagers hebben verschillende boorgatdiameters, buitenmeters, toerentallen en gewicht, afhankelijk van hun toepassing. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals metaal of staal. Rollagers helpen mee de wrijving te verlagen in bewegende constructies waarin cilinders om assen draaien. Met vet of ander vloeistof worden deze onderdelen soepel functionerend gehouden.

  Bolvormige rollagers bij Conrad

  Onze industriële rollagers zijn duurzaam, van hoge kwaliteit en van topmerken zoals FAG. Deze tweerijige tonlagers hebben massieve buiten- en binnenringen en andere kwalitatieve kleine onderdelen, zoals symmetrische of asymmetrische tonrollen met kooien. Deze tonlagers zijn zelfklemmende bouweenheden, die mede zorgen voor een duurzame aandrijving van installaties en industriële machines. De binnenringen hebben conische of cilindrische boringen. De functie van de tonlagers in de aandrijftechniek is onder meer het compenseren van asdoorbuigingen van lagerblokken. Hoogwaardige rollagers zijn essentieel voor doorlopend goed functionerende machinale apparatuur. Conrad levert overigens ook eenrijige rollagers.

  Soorten rollagers

  In ons assortiment vindt u onder meer bolvormige rollagers van exclusieve kwaliteit van de volgende types:

  1. Tonlager 22216-E1
  2. Tonlager 23236-E1-K-TVPB
  3. Tonlager 23024-E1A-M

  U treft de specifieke technische details bij de afbeeldingen en omschrijvingen van deze producten aan. Deze tonlagers worden onder meer toegepast in walsen en rollenbanen en andere machines die werken met aandrijving.

  Topmerk FAG voor bolvormige kogellagers

  Het topmerk FAG van de internationale Schaeffler Group staat bekend om haar uiterst kwalitatieve producten voor de aandrijftechniek en de wereldwijde industrie. Conrad levert deze lagers tegen een scherpe prijs. Ze zijn voor machines die aandrijving nodig hebben onmisbaar. Hier in de online shop van Conrad treft u een ruim assortiment kleine en grotere FAG onderdelen, zoals de bolvormige rollagers in verschillende prijsklassen. Heeft u voor de industrie bolvormige rollagers nodig? Bekijk dan hier eerst onze actuele collectie rollagers en kies online het type bolvormige rollager van je keuze voordelig uit op Conrad.nl.