Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  De modelspoorbouw kent vele facetten. Uiteraard is er het technische aspect van het samenstellen van uw favoriete stukje spoorlijn op schaal en het werkend maken (en houden) van uw opstelling.  Met allerlei accessoires stelt u een mooi spoor samen waarop uw favoriete treinen kunnen rijden. Daarna volgt het perfectioneren van de 'look' van uw stuk spoorlijn. Met levensechte scenery zoals bomen, achtergronden en items zoals bijvoorbeeld bruggen maakt u uw spoor helemaal af. Wij bieden een breed assortiment bomen, heggen, struiken en complete bossen waarmee u uw opstelling er levensecht uit laat zien.

  Bomen, heggen en struiken voor uw modelbouw

  Wij bieden heggen in verschillende uitvoeringen, variërend van bloeiende heggen tot heggen in verschillende natuurlijke groentinten. Met deze heggen kunt u een mooie natuurlijke afscheiding maken in uw landschap. Uiteraard zijn de heggen natuurgetrouw vormgegeven en kunt u ze prima plaatsen naast het spoor, bij gebouwen en rondom bruggen en huizen.

  Decoratiemos

  Bij ons vindt u 100% natuurlijk IJslands mos dat geschikt is voor vele doeleinden. Het mos is speciaal geprepareerd en heeft elasticiteit. Dit maakt het makkelijk om het mos te verwerken in de modelspoorbouw. Het natuurlijke uiterlijk van dit mos maakt het mogelijk om zelf creatief aan de slag te gaan. U kunt met dit mos bijvoorbeeld struiken, heggen of bodembedekkers maken in uw opzet. Dit mos van een hoge kwaliteit is verkrijgbaar tegen een lage prijs en beschikbaar in verschillende kleuren.

  Bomen, heggen, struiken

  Met een mooie boompartij tover je een leeg stuk grond om tot een echt dennenbos. Natuurlijk kunt u de bomen ook individueel plaatsen om wat hoogte in de opzet te krijgen. Onze bomen hebben een zeer natuurlijke uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.  Zo is het mooi om lagere bomen af te  wisselen met een hoge groep bomen om een zo natuurlijk mogelijke situatie na te bootsen. Met een complete set bomen bent u voorzien van een mooie  natuurlijke toevoeging aan uw modelspoor-opzet. Uiteraard zijn er tevens besneeuwde bomen zoals dennen beschikbaar, voor een winterse look.

  Struikgewas

  Bij het kiezen van de juiste bomen, heggen, struiken en bodembedekkers is het belangrijk om goed naar de kleuren van het materiaal te kijken. In de natuur ziet u in ieder seizoen verschillende kleuren bladeren, gras en struiken. In welk seizoen plaatst u uw modelspoor? In ons assortiment struikgewas vindt u gewassen in verschillende kleurstellingen en verschillende soorten, tegen een scherpe prijs. Kies voor de beste kwaliteit bodembedekkers, heggen en struiken en geef uw modelspoor de mooiste uitstraling die u kunt bereiken met onze scenery artikelen.