Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Ga voor bouwmachines om alle bouwwerken professioneel aan te pakken. Vind uw bouwmachine via conrad.be. Snelle levering ✓ ISO-certificering ✓

  Bouwmachine: help uw projecten uit de grond te stampen

  In de bouwsector worden vaak grote hoeveelheden grond verzet en muren gesloopt. Daarvoor zijn aangepaste bouwmachines al snel nodig. Met het complete assortiment van Conrad vindt u altijd een geschikte machine voor elke bouwklus. Hieronder lichten we de ruime keuze dan ook graag aan u toe. Bent u echter op zoek naar een specifieke bouwmachine? Neem dan contact op met ons business-team. Zij zoeken graag het een en ander voor u uit en komen met een offerte op maat. Extra voordelig!

  Een bouwmachine voor de ideale betonvloer

  Via conrad.nl vindt u alle bouwmachines voor uw project. Ons assortiment bevat immers niet alleen betonmolens, maar ook trilnaalden en trilplaten. Een trilnaald is een speciale bouwmachine om kleine luchtbellen uit beton te verwijderen, met een duurzaam oppervlak als resultaat. Een stoktrilnaald is hierbij een uitstekende bouwmachine om de betonvloer te verdichten. Na deze werken is het belangrijk om de betonvloer met een andere bouwmachine uit te vlakken, waarvoor een trilplaat uitermate geschikt is. Hierbij hebt u de keuze tussen verschillende profielen met uiteenlopende gewichten, zodat u steeds de juiste trilplaat vindt voor uw bouwklus.

  Een compacte bouwmachine voor elke werf

  Een dumper ziet u wel vaker op de werf verschijnen, hoewel zijn proporties soms in z’n nadeel spreken. Daarvoor bestaat er echter een slimme oplossing: de minidumper. Met deze compacte bouwmachine vervoert u eenvoudig bulkmateriaal, zodat u steeds het juiste bouwgereedschap bij de hand hebt om aan de slag te gaan.

  Net zoals zijn grote broer laat de minidumper zich machinaal aansturen en is de machine voorzien van een kiepfunctie. Dat maakt dit type dumper meteen veel handiger dan een kruiwagen! Daarnaast heeft de minidumper nog enkele andere unieke eigenschappen. Onder andere zijn laadcapaciteit is geen onbelangrijk gegeven, net zoals de motorkenmerken. Een minidumper met een elektrische batterij heeft bijvoorbeeld een beperkte kracht, maar kunt u wel gewoon opladen. Voor heel zware lasten geven wij de voorkeur aan een minidumper met een 4-takt kopklepmotor. Eigenlijk kunt u steeds rekenen op zo’n bouwmachine. En daar doet u het toch voor?

  Steenzagen en andere bouwmachines

  Ligt de betonvloer klaar? Dan is het tijd voor de afwerking. Wordt er gekozen voor een afwerking met tegels? Dan hebben we natuurlijk een steenzaag nodig. Deze bouwmachine gebruikt u voor het op maat zagen of splijten van tegels of natuursteen. Niet alleen bouwfirma's, maar ook tegelzetters beschikken steeds over een steenzaag om elke klus succesvol af te werken.

  Meer dan alleen een bouwmachine

  Bij Conrad beperken we ons assortiment uiteraard niet alleen tot de klassieke bouwmachines. In de bouw heeft men immers ook nood aan andere machines en tools. Een totaalassortiment is bij ons dan ook heel vanzelfsprekend. Zo vindt u bij Conrad elektrisch gereedschap, maar ook meetgereedschap en de bijpassende werkkledij.

  Daarnaast zijn er allerlei veiligheidsmiddelen die een must zijn op elke werf verkrijgbaar bij Conrad. EHBO-koffers, gehoorbescherming, hoofdbescherming en zelfs valbeveiliging leveren we zonder probleem. Komen er soms ook jobstudenten of tijdelijke werkkrachten helpen? Dan kunt u opteren voor wegwerpkledij. De belangrijkste voorwaarde is daarbij dat de veiligheidsmiddelen steeds voldoende bescherming bieden. Ons business-team helpt u daarom graag verder met het nodige advies voor een veilige en volledige uitrusting.