Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Wat is er in het leven belangrijker dan betrouwbaarheid? Soms is de naïviteit en de goedgelovigheid net iets te groot. Als u weet dat er elk jaar in vele bedrijven zoveel bezittingen en producten ontvreemd worden dat de schade na jaren zelfs tot in de miljoenen euro’s kan oplopen, is het wel duidelijk dat een goed controlesysteem belangrijk kan zijn. Conrad levert graag een bijdrage aan het gevoel van veiligheid en presenteert de collectie camera-modules en displays. 

  Camera-modules en displays

  Betrouwbare werkvloer

  Het leven was nooit zo complex als nu. Veel mensen moeten een bedrijf passeren. Soms zelfs maar heel even. Denk bijvoorbeeld aan de talloze stagiairs, interim-krachten en leveranciers. Wij raden dan ook minicamera’s en printplaatcamera’s uit ons assortiment aan:

  • Infrarood schijnwerper camera (bouwpakket)
  • Infrarood schijnwerper camera (kant-en-klaar)
  • Printplaatcamera 3,6 mm CMOS-kleurencamera (3 exemplaren met verschillende resoluties)

  Babysit 

  Maar Conrad denkt ook aan de gewone man. Want zowel met onze kleuren minicamera’s met audio, als met de hypermoderne printplaatcamera’s zult u vanaf heden met een geruster gemoed van huis kunnen gaan, terwijl de babysit op uw kind past. 

  Sportclubs

  Onze printplaatcamera’s zijn tevens een goed systeem voor wie het proces van een sporttraining wil volgen. Plaats enkele van deze kleine bespieders in uw sporthal, dojo of andere oefenruimte en analyseer waaraan u de volgende training moet werken. 

  Laboranten

  Elke laborant kent het probleem: het dagelijks afstellen van de binoculaire loep van uw microscoop. Op jaarbasis vergt dit veel tijd. Of microbiologen die tekeningen maken van de gespotte bacteriën: het is tijdrovend en nooit 100 procent precies. Daarom stelt Conrad je vandaag de USB-microscoop voor. Deze hebben we speciaal in onze collectie opgenomen omdat we het
  noodzakelijk vinden dat u als laborant snel en effectief moet kunnen werken. Bekijk vanaf heden micro-organismen op een groter scherm en maak kopieën op uw harde schijf. En met de ‘USB microscoop 10 tot 500x 5 Mpix DigiMicro Mobile’ gaat u zelfs op locatie uw werk grondiger doen.

  Display

  Wat is een camera zonder een display? Niets natuurlijk. Bestel daarom nog een TFT-LCD kleurendisplay 5"-module en ga meteen van start met bespieden. Uiterst handig, klein en gemakkelijk weg te moffelen. Bekijk ook al onze andere bouwpakketenen modules. u vindt er altijd iets van uw gading.