Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Bent u een fotograaf die graag op pad gaat? Dan weet u hoe belangrijk handig en betrouwbaar materiaal is: of u nou een kleine compactcamera hebt of een professionele spiegelreflexcamera met allerlei accessoires, voor iedereen geldt: op het moment dat u uw camera wil gebruiken, is het van belang dat u hem snel en eenvoudig uit zijn draagtas kan halen, zodat hij snel te gebruiken is.

  Camera- en fototassen | Altijd veilig en safe opgeborgen

  Foto- en cameratassen

  Naast de verkoop van camera's en andere elektronische multimedia-apparatuur, heeft Conrad ook een uitgebreid assortiment foto- en cameratassen in elke prijsklasse.

  Compactcameratassen

  Voor uw compactcamera heeft Conrad Electronic de keuze tussen hardcases, maar ook fototassen van robuuste stoffen materialen, dia aan de binnenzijde bekleed zijn met beeldscherm-reinigende zachte materialen. Aan u de keuze!

  Foto- en videorugzakken kopen

  Voor de fotograaf die een spiegelreflexcamera of kleinere videocamera met toebehoren mee te nemen heeft zijn er meerdere soorten tassen. Zo kunt u bij Conrad schouderrugzakken vinden, waarbij het accent ligt op compacte, maar overzichtelijk in te delen compartimenten. De meeste tassen zijn op meerdere manieren in te delen: de met klittenband verplaatsbare tussenwandjes kunt u verschuiven: zo kunt u uw cameratas volledig naar uw eigen idee indelen, aangepast aan uw eigen smaak en materialen. Door de veelal diagonale schouderriem zijn deze tassen snel binnen handbereik te draaien, zodat u uw camera snel en eenvoudig kan pakken of opruimen zonder hem steeds te moeten neerzetten.

  Foto- en videosysteemtassen

  Houd u niet zo van rugzakken, dan heeft Conrad natuurlijk ook een selectie foto- en videosysteemtassen. Hierin is vaak ruimte voor 1 of 2 camera's met meerdere accessoires. Doordat deze tassen grotere kleppen bovenop hebben, zijn deze tassen wat overzichtelijker en eenvoudiger in te delen. Deze tassen worden door middel van een comfortabele verstelbare schouderband gedragen.

  Duurzame materialen

  Zowel voor de foto- en videorugzakken als voor de systeemtassen is gelet op duurzame, stevige materialen. Ze zijn veel tassen vocht- en regenbestendig doordat ze een beschermende regenhoes hebben. De binnenzijde van de tassen is meestal met zachte, beschermende stoffen gemaakt.

  Overige accessoires

  Een belangrijke maar vaak onhandig grote accessoire is het statief. Gelukkig zitten er in het assortiment van Conrad ook statieftassen, zodat meenemen weer makkelijker wordt. Ook aan handige dingetjes als camerakoordjes en onderwateraccessoires is gedacht. Kortom: wilt u weten wat u allemaal nog meer bij ons kunt bestellen? Kijk dan verder op onze site, want Conrad heeft alles!